Shimano Naviják Baitrunner ST 2500 FB - 10% sleva

-10%
Shimano Naviják Baitrunner ST 2500 FB
1 628 1 809 857
1 628,- Kč

Původní cena: 1 809,- Kč


Hodnocení:


Shimano Naviják Baitrunner ST 2500 FB z kategorie sport, outdoorové aktivity, rybaření, rybářské navijáky, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Chytapust a budete spokojení s dodaným Shimano Naviják Baitrunner ST 2500 FB .

Zlevněné zboží

Baitrunner ST-FB patří do základní cenové úrovně v kategorii malých Baitrunnerů. Je k dispozici ve stejných velikostech jako model DL, ale obsahuje méně kuličkových ložisek. Pokládka vlasce Varispeed, Super Stopper II, tělo a rotor z XT-7 – to jsou hlavní charakteristiky vylepšené konstrukce. Baitrunner ST-FB patří do základní cenové úrovně v kategorii malých Baitrunnerů. Je k dispozici ve stejných velikostech jako model DL, ale obsahuje méně kuličkových ložisek. Pokládka vlasce Varispeed, Super Stopper II, tělo a rotor z XT-7 – to jsou hlavní ...charakteristiky vylepšené konstrukce. Velikost 2500 se perfektně hodí na lov kaprů a dalších houževnatě bojujících ryb pomocí feederu nebo návnadové bomby na malých vodních plochách. Větší model 4000 nabízí větší všestrannost a výkon, což je skvělé řešení pro všechny rybáře – nejen běžné či příležitostné, ale i pro specialisty.

Produkt je výrobek značky Shimano ,distribuovaný s EAN kódem 0022255190251.

Procházet zboží z kategorie Sport Shimano, Outdoorové aktivity Shimano, Rybaření Shimano, Rybářské navijáky Shimano.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Shimano Naviják Baitrunner ST 2500 FB a další podobné zlevněné zboží z kategorie sport sleva, outdoorové aktivity sleva, rybaření sleva, rybářské navijáky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Shimano a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Shimano najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Shimano Naviják Baitrunner ST 2500 FB
Právě si prohlížíte... - 10% sleva

1628,- Kč