Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Savage Gear Naviják SG2 3000 FD

Savage Gear Naviják SG2 3000 FD
Savage Gear Naviják SG2 3000 FD
Savage Gear Naviják SG2 3000 FD
Savage Gear Naviják SG2 3000 FD

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Savage Gear Naviják SG2 3000 FD z kategorie foto, video a optika, fotoaparáty, kamery a optika – příslušenství, optika – příslušenství, příslušenství k puškohledům, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Chytapust a budete spokojení s dodaným Savage Gear Naviják SG2 3000 FD .

Detailní informace

SG2 je cenově dostupný přívlačový naviják, který je vyroben ze super pevného materiálu z grafitového kompozitu, který nabízí pevnost, nízkou hmotnost a odolnost proti korozi. SG2 je cenově dostupný přívlačový naviják, který je vyroben ze super pevného materiálu z grafitového kompozitu, který nabízí pevnost, nízkou hmotnost a odolnost proti korozi. Vyznačuje se mnoha jedinečnými technologickými prvky, které byste u navijáků v této cenově relaci nečekali, včetně našeho maziva Dura Grease, které naviják chrání před korozí a opotřebením, hliníkové ...kličky s měkkou koncovkou a náhradní grafitové cívky. Naviják je k dispozici se dvěma různými převodovými poměry – v závislosti na velikosti (1000 až 4000). Nabízí skvělý poměr kvalita/cena – těžko budete hledat lepší základní naviják s tolika benefity v této cenové relaci. Grafitem zesílené kompozitové tělo a rotor Klip na vlasec ve tvaru T Mazivo Dura Grease 5+1 ocelových kuličkových ložisek Hliníková klička s měkkou koncovkou Hliníková cívka Náhradní grafitová cívka Kvalitní brzdný systém

Produkt je výrobek značky Savage Gear ,distribuovaný s EAN kódem 5706301747204.

Procházet zboží z kategorie Foto, video a optika Savage Gear, Fotoaparáty, kamery a optika – příslušenství Savage Gear, Optika – příslušenství Savage Gear, Příslušenství k puškohledům Savage Gear.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Savage Gear Naviják SG2 3000 FD a další podobné zlevněné zboží z kategorie foto, video a optika sleva, fotoaparáty, kamery a optika – příslušenství sleva, optika – příslušenství sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Savage Gear a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Savage Gear najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Savage Gear Naviják SG2 3000 FD
Právě si prohlížíte...

1399,- Kč