Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Okuma Naviják Longbow Baitfeeder 660

Okuma Naviják Longbow Baitfeeder 660

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Okuma Naviják Longbow Baitfeeder 660 z kategorie foto, video a optika, fotoaparáty, kamery a optika – příslušenství, optika – příslušenství, příslušenství k puškohledům, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Chytapust a budete spokojení s dodaným Okuma Naviják Longbow Baitfeeder 660 .

Detailní informace

Přívlačový naviják s jednosměrným kuličkovým ložiskem, brzdným systémem s mikro nastavením. Přívlačový naviják s jednosměrným kuličkovým ložiskem, brzdným systémem s mikro nastavením. Rotor je počítačově vyvážený pomocí technologie RESII, naviják má naddimenzované převody, patentový systém pákové spojky bait feeder, hliníkovou cívku a dřevěný úchop. Specifikace hmotnost navijáku (g) 496 kuličková ložiska (ks) 5+1 převodový poměr 5,1:1 návin na 1 otočení kličky (cm) - materiál těla grafit typ kličky jednoduchá materiál cívky hliník kapacita cívk...y (mm/m) 0,40/240

Produkt je výrobek značky Okuma.

Procházet zboží z kategorie Foto, video a optika Okuma, Fotoaparáty, kamery a optika – příslušenství Okuma, Optika – příslušenství Okuma, Příslušenství k puškohledům Okuma.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Okuma Naviják Longbow Baitfeeder 660 a další podobné zlevněné zboží z kategorie foto, video a optika sleva, fotoaparáty, kamery a optika – příslušenství sleva, optika – příslušenství sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Okuma a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Okuma najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Okuma Naviják Longbow Baitfeeder 660
Právě si prohlížíte...

1625,- Kč