Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Mivardi Naviják Hercules 6000B - 5% sleva

-5%
Mivardi Naviják Hercules 6000B
Mivardi Naviják Hercules 6000B
Mivardi Naviják Hercules 6000B
Mivardi Naviják Hercules 6000B

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Mivardi Naviják Hercules 6000B z kategorie foto, video a optika, fotoaparáty, kamery a optika – příslušenství, optika – příslušenství, příslušenství k puškohledům, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Chytapust a budete spokojení s dodaným Mivardi Naviják Hercules 6000B .

Zlevněné zboží

Nová série navijáků s frézovanou kovovou cívkou, odlehčenou vrtáním a lehkým grafitovým tělem. Jsou vybaveny pevnou kličkou a pěti kvalitními ložisky včetně jednocestného ložiska pro okamžitou zarážku zpětného chodu. Nová série navijáků s frézovanou kovovou cívkou, odlehčenou vrtáním a lehkým grafitovým tělem. Jsou vybaveny pevnou kličkou a pěti kvalitními ložisky včetně jednocestného ložiska pro okamžitou zarážku zpětného chodu. Počítačově vyvážený rotor je osazen rolničkou proti kroucení vlasce. Samozřejmostí je citlivá brzda s jemným nastave...ním. Náhradní cívka je součástí balení. V řadě Hercules najdete model s volnoběžkou (model B), naviják s přední brzdou (mode F) a také naviják se zadní brzdou (model R). Novinka 2019 Počet kusů v balení: 1 Velikost: 6000 Počet ložisek: 5 Převodový poměr: 5,2 : 1 Kapacita cívky: 0,25mm/480m 0,30mm/360m 0,35mm/280m Počet náhradních cívek: 1

Produkt je výrobek značky Mivardi.

Procházet zboží z kategorie Foto, video a optika Mivardi, Fotoaparáty, kamery a optika – příslušenství Mivardi, Optika – příslušenství Mivardi, Příslušenství k puškohledům Mivardi.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Mivardi Naviják Hercules 6000B a další podobné zlevněné zboží z kategorie foto, video a optika sleva, fotoaparáty, kamery a optika – příslušenství sleva, optika – příslušenství sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Mivardi a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Mivardi najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Mivardi Naviják Hercules 6000B
Právě si prohlížíte... - 5% sleva

807,- Kč