Delphin Naviják Queen MonoDRAG 3T 3000 - 10% sleva

-10%
Delphin Naviják Queen MonoDRAG 3T 3000
Delphin Naviják Queen MonoDRAG 3T 3000
Delphin Naviják Queen MonoDRAG 3T 3000
Delphin Naviják Queen MonoDRAG 3T 3000
823 914 1575
823,- Kč

Původní cena: 914,- Kč


Hodnocení:


Delphin Naviják Queen MonoDRAG 3T 3000 z kategorie sport, outdoorové aktivity, rybaření, rybářské navijáky, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Chytapust a budete spokojení s dodaným Delphin Naviják Queen MonoDRAG 3T 3000 .

Zlevněné zboží

Naviják od společnosti Delphin, na který netrpělivě čekaly zejména fanynky produktů ze série QUEEN. Naviják od společnosti Delphin, na který netrpělivě čekaly zejména fanynky produktů ze série QUEEN. Tak jak je charakteristické pro tuto řadu určenou něžnému pohlaví, i QUEEN MonoDRAG je nezaměnitelný díky své růžové barvě. Ta je však v tomto případě velmi pohledně kombinovaná se zlatými a černými doplňky. Samotný chod navijáku je velmi hladký a plynulý, na čemž má nepochybně největší zásluhu mechanismus s ideálním převodovým poměrem 5.1:1 a sous...tava 5+1 kuličkových ložisek. Pevné tělo zaručuje vynikající odolnost a dlouhou životnost navijáku. Pogumovaná rukojeť na klice dokonale sedne mezi prsty a umožňuje pohodlnou manipulaci během lovu. Výhodou je také odhozová hrana na kovové cívce, díky které budou vaše hody nejen přesnější, ale také o něco delší. Za účelem maximálně přesných hodů je možné využít také kovový klip na uchycení vlasce. Citlivá brzda disponuje dostatečně velkou silou potřebnou k zastavení unikající ryby. QUEEN MonoDRAG je vyráběn ve velikostech 2T a 3T a nepochybně bude skvostem výbavy každé rybářky. Technické parametry:
Převodový poměr: 5.1:1 Počet ložisek: 5+1 Hmotnost: 285g

Produkt je výrobek značky Delphin ,distribuovaný s EAN kódem 8586018487429.

Procházet zboží z kategorie Sport Delphin, Outdoorové aktivity Delphin, Rybaření Delphin, Rybářské navijáky Delphin.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Delphin Naviják Queen MonoDRAG 3T 3000 a další podobné zlevněné zboží z kategorie sport sleva, outdoorové aktivity sleva, rybaření sleva, rybářské navijáky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Delphin a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Delphin najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Delphin Naviják Queen MonoDRAG 3T 3000
Právě si prohlížíte... - 10% sleva

823,- Kč