Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Black Cat Naviják Passion Pro FD 660

Black Cat Naviják Passion Pro FD 660
Black Cat Naviják Passion Pro FD 660
Black Cat Naviják Passion Pro FD 660
Black Cat Naviják Passion Pro FD 660

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Black Cat Naviják Passion Pro FD 660 z kategorie foto, video a optika, fotoaparáty, kamery a optika – příslušenství, optika – příslušenství, příslušenství k puškohledům, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Chytapust a budete spokojení s dodaným Black Cat Naviják Passion Pro FD 660 .

Detailní informace

Pro nováčky v sumcařině a obzvlášť mladé rybáře nabízí Black Cat naviják, který obstojí i v drsných podmínkách. Black Cat Passion Pro FD je obzvláště vhodný pro nováčky v sumcařině a pro mladé rybáře, neboť ustojí i drsné podmínky v každém směru sumcařiny. Vysoká kapacita cívky v kombinaci s osou zamezující zamotání šňůry a silnou rukojetí dělá z Black Cat Passion Pro perfektního partnera pro sumcové pruty. Technické specifikace: Vyvážený rotor zajišťující plynulou akci Odolný nylonový kryt naviják Velký vícevrstvý brzdový systém Hliníková klič...ka z odlitku Velká rolnička Silný překlapěč pro optimální vyvážení Odolné a výkonné převody Dvourychlostní oscilační systém Continuous anti-reverse Parametry: Kapacita: 300m/0,26mm Převod: 4,8:1 Návin na 1 otočku: 83cm Počet ložisek: 6 Gramáž: 550g

Produkt je výrobek značky Black Cat ,distribuovaný s EAN kódem 4029569087693.

Procházet zboží z kategorie Foto, video a optika Black Cat, Fotoaparáty, kamery a optika – příslušenství Black Cat, Optika – příslušenství Black Cat, Příslušenství k puškohledům Black Cat.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Black Cat Naviják Passion Pro FD 660 a další podobné zlevněné zboží z kategorie foto, video a optika sleva, fotoaparáty, kamery a optika – příslušenství sleva, optika – příslušenství sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Black Cat a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Black Cat najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Black Cat Naviják Passion Pro FD 660
Právě si prohlížíte...

2229,- Kč