Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Žádný podobný produkt nenalezen, zkuste vyhledávač a jiná slova!

Next Level Racing Monitor Stand for F-GT

Next Level Racing Monitor Stand for F-GT

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Next Level Racing Monitor Stand for F-GT z kategorie elektronika, elektronika – příslušenství, počítačové komponenty, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným Next Level Racing Monitor Stand for F-GT .

Detailní informace

Ty nejrealističtější zážitky ze závodní jízdy vám pomohou zprostředkovat obrazovky připevněné na přední stranu simulátoru kokpitu. Držák na monitor Next Level Racing Monitor Stand je určen pro kokpit F-GT NPR-S010. Pevná ocelová konstrukce držáku Next Level Racing Monitor Stand s matným černým povrchem unese jednu 65" obrazovku nebo tři 27" displeje s celkovou maximální hmotností 60 kg. Podstavec monitoru je v&yac...ute;škově a úhlově nastavitelný, takže můžete zvolit polohu přesně podle vašich preferencí. Držák Next Level Racing Monitor Stand se připevňuje k rámu kokpitu pomocí montážních šroubů standardu VESA. Balení obsahuje pouze držák na monitor.
Držák na monitor Next Level Racing Monitor Stand umocní vaše zážitky z jízdy Určen pro kokpit F-GT NPR-S010 Unese jednu 65" obrazovku nebo tři 27" displeje Výškově a úhlově nastavitelný pro zvolení přesné polohy monitoru K rámu kokpitu se připevňuje pomocí montážních šroubů
Barva: Černá Konstrukční materiál: Kov Země původu: Čína Nosnost: 60 kg Balení obsahuje: Manuál Typ: Stojan Hmotnost netto (kg): 9.0 Kolečka: Ne

Produkt je výrobek značky Next Level Racing ,distribuovaný s EAN kódem 0667380785837.

Procházet zboží z kategorie Elektronika Next Level Racing, Elektronika – příslušenství Next Level Racing, Počítačové komponenty Next Level Racing.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Barva: Black
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Next Level Racing Monitor Stand for F-GT a další podobné zlevněné zboží z kategorie elektronika sleva, elektronika – příslušenství sleva, počítačové komponenty sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Next Level Racing a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Next Level Racing najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Next Level Racing Monitor Stand for F-GT
Právě si prohlížíte...

3990,- Kč