Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Žádný podobný produkt nenalezen, zkuste vyhledávač a jiná slova!

Chytrý náramek Xiaomi Mi Band 5

Chytrý náramek Xiaomi Mi Band 5
Chytrý náramek Xiaomi Mi Band 5
Chytrý náramek Xiaomi Mi Band 5
Chytrý náramek Xiaomi Mi Band 5

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Chytrý náramek Xiaomi Mi Band 5 z kategorie elektronika, komunikace, telefony, mobilní telefony – příslušenství, se slevou kupte přes Chci.cz.

OKAYZískejte tento produkt se slevou z obchodu OKAY a budete spokojení s dodaným Chytrý náramek Xiaomi Mi Band 5 .

Detailní informace

Chytrý náramek Xiaomi Mi Band 5 Velký barevný displej 11 sportovních režimů Odolá vodě do 50 m Sledování zdraví pro ženy Srdeční tep 24 hodin Sledování spánku 24 hodin O 14 dní delší výdrž Magnetické nabíjení Úžasný displej Velkého zlepšení doznal u nové generace především displej. Ten se rozrostl o 20 % na 1,1“, takže je přehlednější, zobrazí více informací a mnohem lépe se na něm čtou. Elegantní design Xiaomi se drží osvědčeného elegantního designu, který si přichystal jen pár kosmetických změn. Stále se tak krásně hodí ke každému stylu obleč...ení a navíc nabízí možnost výměny náramku pro osvěžení vaší image. Parťák na cvičení Náramek Xiaomi Mi Band 5 je určený ke sledování vašich sportovních aktivit, cvičení či posilování jak vevnitř tak vně. Skvěle tak poslouží jako parťák, pokud chcete například zhubnout. Sportovní režimy V náramku najdete 11 sporotovních režimů, které precizně monitorují každý váš pohyb a dokážou přesně určit spálené kalorie. Parťák ve zdraví Náramek vám pomůže přesně sledovat váš srdeční tep, spánek a fyzický stav a tak se stará o to, abyste byli vždy v té nejlepší kondici. Celodenní měření tepu Ještě více vylepšený monitor srdečního tepu zvyšuje svoji přesnost a dokáže hodnotit i nezvyklé druhy pohybu jako lezectví nebo přespolní běh. Jako vždy je schopen vás upozornit na nezvykle vysoké hodnoty zavibrováním. Měření spánku Vylepšení doznalo i měření spánku, které je nyní o 40 % přesnější a dovoluje prakticky profesionální měření a analýzu vašich spánkových návyků. Navíc vám nabídne i rady, jak váš spánek vylepšit. Magnetické nabíjení Jedinečné magnetické nabíjení je zábavné, rychlé a přesné a nenutí vás hledat konektor či vyndávat hodinky z pásku. Baterie navíc vydrží až dvacet dní v novém režimu pro úsporu baterie nebo čtrnáct dví v režimu klasickém. Dálková spoušť Vynikající funkcí je i dálková spoušť, s pomocí které můžete pořídit fotky i když nedosáhnete na váš telefon.

Produkt je výrobek značky Xiaomi ,distribuovaný s EAN kódem 6934177719981.

Procházet zboží z kategorie Elektronika Xiaomi, Komunikace Xiaomi, Telefony Xiaomi, Mobilní telefony – příslušenství Xiaomi.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Chytrý náramek Xiaomi Mi Band 5 a další podobné zlevněné zboží z kategorie elektronika sleva, komunikace sleva, telefony sleva, mobilní telefony – příslušenství sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Xiaomi a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Xiaomi najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Chytrý náramek Xiaomi Mi Band 5
Právě si prohlížíte...

742,- Kč