Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Žádný podobný produkt nenalezen, zkuste vyhledávač a jiná slova!

Chytrý náramek Xiaomi Mi Band 4

Chytrý náramek Xiaomi Mi Band 4
Chytrý náramek Xiaomi Mi Band 4
Chytrý náramek Xiaomi Mi Band 4
Chytrý náramek Xiaomi Mi Band 4

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Chytrý náramek Xiaomi Mi Band 4 z kategorie elektronika, komunikace, telefony, mobilní telefony – příslušenství, se slevou kupte přes Chci.cz.

OKAYZískejte tento produkt se slevou z obchodu OKAY a budete spokojení s dodaným Chytrý náramek Xiaomi Mi Band 4 .

Detailní informace

Xiaomi Mi Band 4 Vydejte se na cestu ke zdravému životnímu stylu s novou generací jednoho z nejoblíbenějších chytrých náramků na světě. Xiaomi Mi Band 4 nabízí spoustu vylepšení oproti předchozí generaci, ať už jde o velký barevný AMOLED displej, rychlé ovládání pomocí gest, špičkovou výdrž baterie až 20 dní nebo ovládání hudby. Měřte si vaše sportovní výkony, sledujte svůj zdravotní stav a zabavte se při vašich trénincích. Xiaomi Mi Band 4 vás dostane do formy. Vyberte si svůj styl Zvolte si svůj styl na dnešní den. Díky vyměnitelným náramkům ...si můžete snadno změnit vzhled svého Xiaomi Mi Band 4 a zvolit si barvu, která bude nejlépe sedět vašemu stylu nebo náladě. Mi Band 4 je navíc kompatibilní s náramky třetí generace, takže můžete využít ty, které již máte a dokoupit si nové barevné varianty. Barevný AMOLED displej Zcela nový plně barevný dotykový AMOLED displej nabízí nový pohled na všechny vaše oblíbené funkce. Nový displej je až o 39,9% větší oproti předchozí generaci a je perfektně čitelný za každého počasí. Ovládání hudby ze zápěstí Mějte vždy po ruce přehled o příchozích hovorech, SMS zprávách a notifikacích z aplikací i bez vytahování chytrého telefonu z kapsy. Díky zcela nové funkci můžete navíc při tréninku ovládat přehrávání vašeho hudebního playlistu přímo ze svého zápěstí. Zlepšete svoji kondici Chcete se dostat do formy a nevíte jak na to? S pomocí vašeho osobního trenéra, kterého budete nosit neustále s sebou, to půjde jako po másle. Nezáleží na tom, kterému sportu dáváte přednost, Xiaomi Mi Band 4 vám přesně naměří údaje vašich aktivit, jako jsou běh, plavání nebo jízda na kole. Díky voděodolnosti 5 ATM si jej můžete brát do sprchy i bazénu. Monitorování spánku Naučte se vstávat plní energie. Xiaomi Mi Band 4 dokáže sledovat váš spánek a přinese vám přehled o jeho kvalitě a průběhu. Zjistíte tak, kdy spíte tvrdě a kdy máte naopak jen lehký spánek. V případě nastavení budíku vás pak ráno probudí jemnými vibracemi. Srdeční tep 24 hodin, 7 dní v týdnu Pohlídejte si svůj srdeční tep 24 hodin, 7 dnů v týdnu. Permanentní měření srdečního tepu vám poskytne jasný přehled o vašem zdravotním stavu a upozorní, pokud je váš srdeční tep příliš vysoký. Díky upozornění na příliš dlouhé sezení navíc zjistíte, kdy je na čase vstát a procvičit se. Výdrž až 20 dní na jedno nabití Už žádné starosti s nabíjením. Xiaomi Mi Band 4 disponuje špičkovou výdrží až 20 dní na jedno nabití a vy se tak budete moci místo sledování stavu jeho baterie soustředit pouze na svoje aktivity.

Produkt je výrobek značky Xiaomi ,distribuovaný s EAN kódem 6934177712067.

Procházet zboží z kategorie Elektronika Xiaomi, Komunikace Xiaomi, Telefony Xiaomi, Mobilní telefony – příslušenství Xiaomi.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Chytrý náramek Xiaomi Mi Band 4 a další podobné zlevněné zboží z kategorie elektronika sleva, komunikace sleva, telefony sleva, mobilní telefony – příslušenství sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Xiaomi a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Xiaomi najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Chytrý náramek Xiaomi Mi Band 4
Právě si prohlížíte...

743,- Kč