Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Žádný podobný produkt nenalezen, zkuste vyhledávač a jiná slova!

Chytrý náramek Xiaomi Mi Band 3

Chytrý náramek Xiaomi Mi Band 3
Chytrý náramek Xiaomi Mi Band 3
Chytrý náramek Xiaomi Mi Band 3
Chytrý náramek Xiaomi Mi Band 3

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Chytrý náramek Xiaomi Mi Band 3 z kategorie elektronika, komunikace, telefony, mobilní telefony – příslušenství, se slevou kupte přes Chci.cz.

OKAYZískejte tento produkt se slevou z obchodu OKAY a budete spokojení s dodaným Chytrý náramek Xiaomi Mi Band 3 .

Detailní informace

Xiaomi Mi Band 3 Xiaomi představuje novou vylepšenou generaci svého úspěšného chytrého náramku s názvem Xiaomi Mi Band 3, který přináší všechny vaše oblíbené funkce a navrch zaujme několika novinkami. Nadále tak můžete sledovat počet nachozených kroků, množství spálených kalorií, srdeční tep nebo kvalitu spánku. Nově je navíc náramek vodotěsný až do hloubky 50 metrů a přichází s dotykovým OLED displejem, na kterém se bude zobrazovat například i číslo volajícího a další obsah zpráv. Dotykový OLED displej Jeho předchůdce se zařadil mezi nejoblíbe...nější chytré náramky na světě a i u Xiaomi Mi Band 3 najdete všechno, díky čemu jste si jej oblíbili. Nový model navíc zaujme větším, plně dotykovým OLED displejem s úhlopříčkou 0,78“, na kterém tak kromě přehledu o srdečním tepu nebo kvalitě spánku nově získáte možnost okamžitě prohlížet zprávy, telefonní číslo volajícího i odmítat příchozí hovory. Kompletní přehled na vašem zápěstí Díky aktualizovanému algoritmu počítání kroků získáte ještě přesnější přehled o ušlé vzdálenosti a samozřejmostí je snímač tepové frekvence, sedavá připomínka nebo vylepšený monitoring spánku. Díky vibračnímu budíku se vám již nikdy nestane, že přijdete pozdě na schůzku, nebo zaspíte po náročné noci. S třídenní předpovědí počasí navíc budete mít vždy jasno, jak se při odchodu z domu obléknout. Vaše motivace k nejlepším výkonům Xiaomi Mi Band 3 se stane vašim osobním trenérem, kterého budete mít vždy po ruce. Díky nové funkci sekundární obrazovky budete mít v reálném čase přehled nad sportovními daty v podobě srdeční frekvence, rychlosti a dalších údajů. Ty vám umožní upravovat fyzické podmínky, intenzitu cvičení a dosáhnout tak ještě lepších výkonů. Při dosažení vašeho cíle dne vás náramek upozorní a motivuje vás k ještě lepším výkonům. Nezalekne se ani vody Správný sportovec se neohlíží na to, jaké je počasí. Náramek Xiaomi Mi Band 3 nabízí certifikaci 5ATM, takže je vodotěsný až do hloubky 50 metrů, díky čemuž si jej můžete vzít do sprchy nebo bazénu. 30 dovedností v jednom Xiaomi Mi Band 3 přináší funkce, které vám usnadní a zpříjemní jeho každodenní používání. Vedle již známých funkcí tak můžete využívat funkci připomínek naplánovaných událostí, červené obálky nebo najdi svůj telefon. K odemčení telefonu s operačním systémem Android navíc stačí jej přiblížit k náramku a telefon se automaticky odemkne. Náramek disponuje Li-Polymerovou baterií, která vám umožní jej používat až 20 dní bez nabíjení.

Produkt je výrobek značky Xiaomi ,distribuovaný s EAN kódem 6934177705489.

Procházet zboží z kategorie Elektronika Xiaomi, Komunikace Xiaomi, Telefony Xiaomi, Mobilní telefony – příslušenství Xiaomi.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Chytrý náramek Xiaomi Mi Band 3 a další podobné zlevněné zboží z kategorie elektronika sleva, komunikace sleva, telefony sleva, mobilní telefony – příslušenství sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Xiaomi a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Xiaomi najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Chytrý náramek Xiaomi Mi Band 3
Právě si prohlížíte...

371,- Kč