Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Žádný podobný produkt nenalezen, zkuste vyhledávač a jiná slova!

Chytrý náramek UMAX U-Band 130 Plus, černá

Chytrý náramek UMAX U-Band 130 Plus, černá

Warning: file_get_contents(https://cdn.shopify.com/s/files/1/0550/7845/3290/products/chytry-naramek-umax-u-band-130-plus-cerna-1738299_grande.jpg?v=1637205495): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/chci/public_html/lib/blog2017.php on line 545
Chytrý náramek UMAX U-Band 130 Plus, černá
Chytrý náramek UMAX U-Band 130 Plus, černá
Chytrý náramek UMAX U-Band 130 Plus, černá

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Chytrý náramek UMAX U-Band 130 Plus, černá z kategorie elektronika, komunikace, telefony, mobilní telefony – příslušenství, se slevou kupte přes Chci.cz.

OKAYZískejte tento produkt se slevou z obchodu OKAY a budete spokojení s dodaným Chytrý náramek UMAX U-Band 130 Plus, černá .

Detailní informace

Chytrý náramek Umax U-Band 130 Plus Vydejte se na cestu zdravého životního stylu s cenově dostupným chytrým náramkem Umax U-Band 130 Plus HR Color. Ten vedle svého stylového černého designu s velkým barevným displejem zaujme i všemi důležitými funkcemi pro aktivní a zdravý životní styl, včetně měření srdečního tepu, sportovních aktivit, kvality spánku nebo upozorněními na příchozí hovory. Sledujte svoje aktivity Sledujte svoje každodenní aktivity a posouvejte se ve svých výkonech. Náramek umožňuje měření časově omezených aktivit, jako jsou cvič...ení, běh, badminton nebo basketbal, přičemž bude zaznamenávat kroky, vzdálenost, čas aktivit i třeba spálené kalorie. Podrobné výsledky svých tréninků poté najdete v mobilní aplikaci VeryFitPro. Mobilní aplikace v češtině Nastavte si svoje denní cíle a sledujte jejich plnění. Mobilní aplikace VeryFitPro v češtině bude po spárování s vaším chytrým náramkem podrobně analyzovat výkony a nabídne vám přehledný souhrn po dnech, týdnech i měsících. Pomocí GPS v telefonu zaznamená přesnou trasu na mapě a zároveň vám umožní nastavit si denní cíle v podobě ušlých kroků a délky spánku či si naplánovat alarm. Zdravotní údaje vždy po ruce Náramek Umax U-Band 130 Plus bude bedlivě hlídat váš zdravotní stav. Celých 24 hodin denně monitoruje srdeční tep a v noci bude automaticky měřit kvalitu spánku. V mobilní aplikaci pak zobrazí graf znázorňující trend spánku. Jednoduše si můžete nastavit také upozornění na dlouhé sezení.

Produkt je výrobek značky Umax ,distribuovaný s EAN kódem 8595142716121.

Procházet zboží z kategorie Elektronika Umax, Komunikace Umax, Telefony Umax, Mobilní telefony – příslušenství Umax.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Chytrý náramek UMAX U-Band 130 Plus, černá a další podobné zlevněné zboží z kategorie elektronika sleva, komunikace sleva, telefony sleva, mobilní telefony – příslušenství sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Umax a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Umax najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Chytrý náramek UMAX U-Band 130 Plus, černá
Právě si prohlížíte...

921,- Kč