Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Žádný podobný produkt nenalezen, zkuste vyhledávač a jiná slova!

Chytrý náramek Realme Band, černá

Chytrý náramek Realme Band, černá
Chytrý náramek Realme Band, černá
Chytrý náramek Realme Band, černá
Chytrý náramek Realme Band, černá

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Chytrý náramek Realme Band, černá z kategorie elektronika, komunikace, telefony, mobilní telefony – příslušenství, se slevou kupte přes Chci.cz.

OKAYZískejte tento produkt se slevou z obchodu OKAY a budete spokojení s dodaným Chytrý náramek Realme Band, černá .

Detailní informace

Realme Band Chytrý náramek pro aktivní život Chcete se dostat do kondice a hledáte společníka, který vám v tom pomůže? Realme Band černá je stvořen pro aktivně založené jedince, kteří hledají chytrý náramek nabitý funkcemi a přitom s dostupnou cenou. Realme Band zaujme velkým barevným displejem, měřením tepové frekvence, chytrými notifikacemi, sledováním kvality spánku nebo 9 sportovními režimy. Styl pro každou příležitost Dejte najevo svůj styl i při sportu. Realme Band zaujme vedle svého moderního designu velkým barevným displejem s úhlopříčk...ou 2,4 cm, který zobrazuje až 65 000 barev. Dotykové tlačítko umožňuje jednoduché ovládání. Displej si přitom můžete kdykoli přizpůsobit výběrem jednoho z dostupných ciferníků. Měření 9 sportovních aktivit Mějte svého osobního trenéra vždy po ruce. Realme Band obsahuje rovnou 9 sportovních režimů, včetně běhu, jógy, turistiky nebo kola. Vyberte si vhodný režim a posuňte svoje sportovní výkony na novou úroveň. Voděodolný design s krytím IP68 Užívejte si vaše aktivity beze strachu z poškození náramku. Ten zaujme krytím IP68, takže odolá nečistotám, prachu, písku i náhodnému postříkání vodou či deštěm. Měření tepové frekvence Při vaší cestě ke zdravému životnímu stylu je třeba sledovat i tepovou frekvenci. Náramek obsahuje vysoce přesný optický senzor srdeční frekvence PPG, který bude v reálném čase každých 5 minut monitorovat váš tep a poskytne vám tak dokonalý přehled o vaší kondici. Sledování kvality spánku Probouzejte se ráno znovu plní energie. Díky sledování pohybu a srdeční frekvence dokáže Realme Band chytře analyzovat kvalitu vašeho spánku a vytvoří zprávu, která vám umožní dozvědět se o vašem spánku ještě více. Upozornění na nečinnost a pitný režim Máte sedavou práci? Realme Band vás v takovém případě upozorní na příliš dlouhou neaktivitu a povzbudí vás k pohybu. Stejně tak budete v pravidelných intervalech upozorňováni na dodržování pitného režimu. Chytré notifikace I při sportu můžete být informováni o všem důležitém. Náramek vám dá vědět o příchozích SMS zprávách, hovorech nebo emailech. Stejně tak budete dostávat notifikace ze sociálních sítí Facebook, Messenger, Instagram, WhatsApp nebo Twitter. Přímé dobíjení z USB Zapomněli jsme doma nabíjecí kabel? Nic se neděje. Realme Band můžete dobíjet přímo z USB portu bez použití napájecích kabelů. Jednoduše jej v práci zapojte do notebooku a sledujte, jak se dobíjí. Aplikace realme Link Realme Band vám poskytne veškeré důležité údaje o vašich sportovních aktivitách, spánku nebo zdravotním stavu, kompletní přehled ale najdete v aplikaci realme Link v mobilním telefonu, která shrne váš zdravotní stav do nejmenších podrobností ve vašem osobním profilu.

Produkt je výrobek značky Realme ,distribuovaný s EAN kódem 6941399014008.

Procházet zboží z kategorie Elektronika Realme, Komunikace Realme, Telefony Realme, Mobilní telefony – příslušenství Realme.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Chytrý náramek Realme Band, černá a další podobné zlevněné zboží z kategorie elektronika sleva, komunikace sleva, telefony sleva, mobilní telefony – příslušenství sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Realme a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Realme najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Chytrý náramek Realme Band, černá
Právě si prohlížíte...

690,- Kč