Tetra Vital 250ml

Tetra Vital 250ml
309 289 1986
309,- Kč

Původní cena: 289,- Kč


Hodnocení:


Tetra Vital 250ml z kategorie chovatelství, potřeby pro domácí zvířata, akvaristika, přípravky na úpravu akvarijní vody, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu SUPER ZOO a budete spokojení s dodaným Tetra Vital 250ml .

Detailní informace

Obohacuje vodu o základní vitamíny, stopové prvky a minerály z přirozeného prostředí rybiček, které vodovodní voda nemůže poskytnout, nebo které se v akváriu spotřebovávají. Zvyšuje vitalitu, pohodu a přirozené zbarvení chovaných zvířat. Tím se vytváří téměř přirozené prostředí, ve kterém se rybičky mohou cítit dobře a jejich přirozené zbarvení se může plně vyvinout. Přirozeně aktivní vitamíny B zvyšují vitalitu a snižují stres rybiček. Hořčík zvyšuje jejich pohodu a podporuje zdravý růst. Panthenol pečuje o sliznice ryb. Jód napomáhá při přípr...avě rybiček k rozmnožování a podporuje jejich úspěšné tření. Esenciální stopové prvky napomáhají při prevenci vzniku vývojových vad. Přípravek podporuje růst rostlin a mikroorganismů.

Produkt je výrobek značky Tetra ,distribuovaný s EAN kódem 4004218198791.

Procházet zboží z kategorie Chovatelství Tetra, Potřeby pro domácí zvířata Tetra, Akvaristika Tetra, Přípravky na úpravu akvarijní vody Tetra.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Tetra Vital 250ml a další podobné zlevněné zboží z kategorie chovatelství sleva, potřeby pro domácí zvířata sleva, akvaristika sleva, přípravky na úpravu akvarijní vody sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Tetra a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Tetra najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Tetra Vital 250ml
Právě si prohlížíte...

309,- Kč