TETRA Test Water Set

TETRA Test Water Set
TETRA Test Water Set
TETRA Test Water Set
TETRA Test Water Set
899 899 1213
899,- Kč

Původní cena: 899,- Kč


Hodnocení:


TETRA Test Water Set z kategorie chovatelství, potřeby pro domácí zvířata, akvaristika, přípravky na úpravu akvarijní vody, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu SUPER ZOO a budete spokojení s dodaným TETRA Test Water Set .

Detailní informace

Test k rychlému a jednoduchému zjištění hladiny celkové tvrdosti, uhlíkové tvrdosti, kyselosti, nitritu a oxidu uhličitého v akvarijní vodě. Aby vaše flora a fauna prospívala, podmínky v akváriu by měly pokud možno korespondovat s jejich přirozeným prostředím. Biologická rovnováha a s tím související zdraví ryb a rostlin závisí v podstatě na kvalitě vody ve které žijí. V určitých daných oblastech je kvalita vody dána místními podmínkami. Čistá dešťová voda se znečišťuje v průběhu padání do naší atmosféry. Jak proniká skrz půdu a stává se z ní s...podní voda, její chemické složení je afektováno charakterem zemské vrstvy v dané oblasti a množstvím znečišťujících látek. Různá léčiva, která se používají pro výrobu čisté pitné vody a potrubí, která ji rozvádějí do našich domovů mohou také přispívat ke tvorbě některých elementů jako jsou chlor, měď a zinek, jež jsou nebezpečné pro život v akváriu. Díky těmto mnoha vlivům, neexistují dvě stejná složení vody - a proto se často vyskytují...

Produkt je výrobek značky Tetra ,distribuovaný s EAN kódem 4004218746718.

Procházet zboží z kategorie Chovatelství Tetra, Potřeby pro domácí zvířata Tetra, Akvaristika Tetra, Přípravky na úpravu akvarijní vody Tetra.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

TETRA Test Water Set a další podobné zlevněné zboží z kategorie chovatelství sleva, potřeby pro domácí zvířata sleva, akvaristika sleva, přípravky na úpravu akvarijní vody sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Tetra a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Tetra najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

TETRA Test Water Set
Právě si prohlížíte...

899,- Kč