Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Sera multivitamínový preparát pro akvarijní ryby Fishtamin 15ml

Sera multivitamínový preparát pro akvarijní ryby Fishtamin 15ml

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Sera multivitamínový preparát pro akvarijní ryby Fishtamin 15ml z kategorie chovatelství, potřeby pro domácí zvířata, akvaristika, přípravky na úpravu akvarijní vody, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Pytel granulí a budete spokojení s dodaným Sera multivitamínový preparát pro akvarijní ryby Fishtamin 15ml .

Detailní informace

Sera multivitamínový preparát pro akvarijní ryby Fishtamin Doplňkové krmivo Sera Fishtamin je vyrobeno z emulgovaného multivitaminového koncentrátu. Vhodné pro ryby ve sladké i mořské vodě. Účinně doplňuje všechny důležité vitamíny. Přidáním tohoto doplňku zamezíte nedostatkům v potravě, a to pouze nakapáním na krmivo, nebo přidáním do vody. Zajišťuje odolnost vůči nemocem. Přípravek je obzvláště účinný při stresových situacích, v případě onemocnění, u mladých zvířat a pro podporu chovu. Použití: Doplnění výživy: Jednou týdně nakapejt...e na krmivo 2-3 kapky, nechte krátce vsáknout a ihned zkrmte. Při stresových situacích (např. přesazení, opatření při péči, boje o revír, výkyvy teplot) je vhodné přidávat denně 2-3 kapky na krmivo, pokud ryby krmivo odmítají lze doplněk přidat přímo do vody a to 6–7 kapek na 50 l vody.

Produkt je výrobek značky Sera ,distribuovaný s EAN kódem 4001942027106.

Procházet zboží z kategorie Chovatelství Sera, Potřeby pro domácí zvířata Sera, Akvaristika Sera, Přípravky na úpravu akvarijní vody Sera.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Hmotnost: 0.032 kg
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Sera multivitamínový preparát pro akvarijní ryby Fishtamin 15ml a další podobné zlevněné zboží z kategorie chovatelství sleva, potřeby pro domácí zvířata sleva, akvaristika sleva, přípravky na úpravu akvarijní vody sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Sera a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Sera najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Sera multivitamínový preparát pro akvarijní ryby Fishtamin 15ml
Právě si prohlížíte...

143,- Kč