Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Tesla TE-323

Velikost 30 mm / Tesla
569,- Kč
Detail

Mascom MC721PLUS

Velikost 40 mm / Mascom
699,- Kč
Detail
509,- Kč
Detail

Thomson THT709

Velikost 38 mm / Thomson
569,- Kč
Detail

Set-top box TESLA TEH-500 PLUS

Set-top box TESLA TEH-500 PLUS
Set-top box TESLA TEH-500 PLUS
Set-top box TESLA TEH-500 PLUS
Set-top box TESLA TEH-500 PLUS

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Set-top box TESLA TEH-500 PLUS z kategorie elektronika, video, satelitní a kabelové televize, přijímače kabelových televizí, se slevou kupte přes Chci.cz.

OKAYZískejte tento produkt se slevou z obchodu OKAY a budete spokojení s dodaným Set-top box TESLA TEH-500 PLUS .

Detailní informace

Multimediální cetrum Tesla TEH-500 Plus Vyřešte přechod na nové digitální vysílání v DVB-T2 s výkonným multimediálním centrem Tesla TEH-500 Plus s operačním systémem Android 9.0, které vám nejenže umožní nadále sledovat vaše oblíbené programy, ale nabízí i oblíbenou filmovou databázi KODI s přístupem k vašim oblíbeným filmům a seriálům, které můžete sledovat až v neuvěřitelném 4K Ultra HD rozlišení. Podpora nového typu vysílání Řešíte zrovna přechod na nový formát digitálního vysílání? Multimediální set-top-box Tesla TEH-500 Plus vám umožní nal...adit jakoukoli stanici z bezplatného pozemního vysílání i kabelovky díky tunerům DVB-T/T2/C. Snadné a uživatelsky přívětivé ovládání zajišťuje nejnovější operační systém Android 9.0 s kompletně českým menu, který nabízí oblíbené aplikace, jako jsou Skype, Facebook nebo YouTube v českém jazyce, přičemž další si můžete kdykoli stáhnout. Nekonečné možnosti sledování filmů a seriálů Spusťte si kdykoli váš oblíbený film či seriál díky filmové databázi KODI s předinstalovanými aplikacemi iVysílání, Prima Play, Markíza, JOJ, Stream TV a mnoha dalšími. Předinstalovaná aplikace vám zajistí rychlý a pohodlný přístup k vašim oblíbeným pořadům, ať už se vysílaly minulý týden, měsíc nebo rok. Už nikdy tak nezmeškáte jediný díl vašeho oblíbeného seriálu. Nahrávání na USB disk Multimediální centrum Tesla TEH-500 Plus nabízí mnoho funkcí, které se pro vás stanou nepostradatelnými. Přehrajte si svoje oblíbené filmy, hudbu nebo fotografie z externího zařízení nebo si nahrávejte pomocí plánovaného nahrávání pořady na USB disk nebo vnitřní paměť s kapacitou 16 GB. Nechybí český teletext, programový průvodce EPG nebo funkce časového posunu TimeShift. K internetu se můžete připojit bezdrátově prostřednictvím integrované Wi-Fi nebo LAN kabelu. Připojení k televizoru zajistí HDMI výstup nebo klasické AV rozhraní.

Produkt je výrobek značky Tesla ,distribuovaný s EAN kódem 8594163277604.

Procházet zboží z kategorie Elektronika Tesla, Video Tesla, Satelitní a kabelové televize Tesla, Přijímače kabelových televizí Tesla.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Set-top box TESLA TEH-500 PLUS a další podobné zlevněné zboží z kategorie elektronika sleva, video sleva, satelitní a kabelové televize sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Tesla a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Tesla najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Set-top box TESLA TEH-500 PLUS
Právě si prohlížíte...

2499,- Kč