Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Tesla TE-323

Velikost 30 mm / Tesla
569,- Kč
Detail

Mascom MC721PLUS

Velikost 40 mm / Mascom
699,- Kč
Detail
509,- Kč
Detail

Thomson THT709

Velikost 38 mm / Thomson
569,- Kč
Detail

Tesla DUPLEX T2

Tesla DUPLEX T2
Tesla DUPLEX T2
Tesla DUPLEX T2
Tesla DUPLEX T2

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Tesla DUPLEX T2 z kategorie elektronika, video, satelitní a kabelové televize, přijímače kabelových televizí, se slevou kupte přes Chci.cz.

OKAYZískejte tento produkt se slevou z obchodu OKAY a budete spokojení s dodaným Tesla DUPLEX T2 .

Detailní informace

Tesla Duplex T2 Připravte se na nové digitální vysílání v České Republice, přehrávejte si svoje oblíbené filmy a nahrávejte pořady, které nestihnete. Multimediální HD DVB-T2 rekordér Tesla Duplex T2 je skvěle vybaveným přijímačem, který vám díky dvěma DVB-T2 tunerům umožní ve stejnou dobu jeden televizní pořad sledovat a druhý nahrávat a vy tak již nikdy nepřijdete o nic zajímavého. Dvojice DVB-T2 tunerů Máte obavy, že po přechodu na nový formát digitálního vysílání přijdete o svoje oblíbené programy? Vyřešte tento problém díky multimediálnímu ...rekordéru Tesla Duplex T2, který je plně funkční s novým vysílání v České Republice a nabízí rovnou dva DVB-T2 tunery s kodekem H.265, které vám umožní jeden pořad sledovat a druhý současně nahrávat. Díky tomu už se vám nestane, že přijdete o některý díl svého oblíbeného seriálu nebo zajímavý dokument, zatímco sledujete jiný program. Přístroj samozřejmě podporuje také starší DVB-T vysílání. Přehrajte si svoje oblíbené filmy Pomocí USB připojení lze nejen nahrávat televizní pořady na USB disk, ale také přehrávat filmy, hudbu nebo fotografie uložené na paměťovém zařízení. Přístroj podporuje formáty MKV a DivX s titulky, MP3 a JPG a vy si tak budete moci vychutnat svoje oblíbené filmy ve špičkové kvalitě Full HD rozlišení. Teletext a elektronický programový průvodce Přístroj lze k novějšímu typu televize připojit pomocí HDMI kabelu, pro starší naopak poslouží připojení přes kabel SCART. Na předním i zadním panelu najdete porty USB, digitální koaxiální výstup, anténní vstup/výstup a LAN při připojení k internetu. Přístroj podporuje český teletext a nabízí elektronického programového průvodce (EPG), s jehož pomocí můžete plánovat nahrávání pořadů.

Produkt je výrobek značky Tesla ,distribuovaný s EAN kódem 8594163276126.

Procházet zboží z kategorie Elektronika Tesla, Video Tesla, Satelitní a kabelové televize Tesla, Přijímače kabelových televizí Tesla.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Tesla DUPLEX T2 a další podobné zlevněné zboží z kategorie elektronika sleva, video sleva, satelitní a kabelové televize sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Tesla a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Tesla najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Tesla DUPLEX T2
Právě si prohlížíte...

799,- Kč