Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Tesla TE-323

Velikost 30 mm / Tesla
569,- Kč
Detail

Mascom MC721PLUS

Velikost 40 mm / Mascom
699,- Kč
Detail
509,- Kč
Detail

Thomson THT709

Velikost 38 mm / Thomson
569,- Kč
Detail

EMOS EM190-S HD HEVC H265 - 5% sleva

-5%
EMOS EM190-S HD HEVC H265
EMOS EM190-S HD HEVC H265
EMOS EM190-S HD HEVC H265
EMOS EM190-S HD HEVC H265

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


EMOS EM190-S HD HEVC H265 z kategorie elektronika, video, satelitní a kabelové televize, přijímače kabelových televizí, se slevou kupte přes Chci.cz.

OKAYZískejte tento produkt se slevou z obchodu OKAY a budete spokojení s dodaným EMOS EM190-S HD HEVC H265 .

Zlevněné zboží

Set-top-box EMOS EM190-S Neriskujte, že po přechodu na nový typ digitálního pozemního vysílání v DVB-T2 přijdete o svoje oblíbené programy. Malý a spolehlivý set-top-box Emos EM190-S je připraven na přechod na DVB-T2 a umožní vám sledovat všechny vaše oblíbené seriály a pořady až ve špičkové Full HD kvalitě obrazu. Set-top-box Emos je díky své velikosti a snadnému ovládání ideální volbou nejen do každé domácnosti se starší TV, ale i do nemocnic, hotelů, penzionů nebo domovů pro seniory. Snadné zapojení a instalace Emos EM190-S nabízí na své zad...ní straně hned několik vstupů a výstupů pro snadné propojení s televizí, anténou a další elektronikou. Stejně jako zapojení, je i samotná instalace neuvěřitelně snadná, k dispozici totiž máte přehledné menu v češtině, průvodce instalací a automatické ladění programů. Přehrávání a nahrávání na USB Přehrajte si svoje oblíbené filmy nebo seriály na velké obrazovce a bez otravných reklam. Stačí zapojit váš flash disk nebo externí disk s kapacitou až 1 TB do předního USB portu a kromě přehrávání fotek, videí nebo hudby můžete i nahrávat filmy či pořady z TV běžících klidně i na 2 kanálech současně na USB disk, přičemž třetí program můžete nadále sledovat. Pokud využijete funkci časovač, nahrávání se automaticky zapne i vypne. Všestranný ovladač Ovládejte váš televizor i set-top-box jedním ovladačem. Přiložený dálkový ovladač vám umožní snadno zeditovat programy, nastavit si vaše oblíbené i otevřít elektronického programového průvodce (EPG). Zároveň umožňuje naprogramování tlačítka z původního dálkového ovladače k TV a oba přístroje tak můžete ovládat pouze jedním ovladačem. Dva přístroje, jeden ovladač Kompaktní set-top-box EM190-S nabízí skvělé řešení, které můžete využít v případě, že nemáte místo na další přístroj a chcete využívat pouze jeden dálkový ovladač. Stačí jej umístit na zadní stěnu televizoru, vyvést externí IR čidlo, naprogramovat univerzální dálkový ovladač a v menu vypnout přední panel, aby nerušil za televizorem. Díky tomu si nikdo ani nevšimne, že máte zapojený set-top-box. Centrum zábavy Emos EM190-S není jen tak obyčejným set-top-boxem, ale i multimediálním centrem, které zabaví celou rodinu. Umožní vám naladit až 1000 televizních kanálů nebo rozhlasových stanic, přehrávat filmy a hudbu z USB disku nebo si prohlížet vaše fotografie s hudebním doprovodem. Pokud set-top-box budou používat i děti, můžete k vybraným stanicím nastavit heslo nebo využít rodičovský zámek pro zamezení používání přístroje.

Produkt je výrobek značky Emos ,distribuovaný s EAN kódem 8592920083987.

Procházet zboží z kategorie Elektronika Emos, Video Emos, Satelitní a kabelové televize Emos, Přijímače kabelových televizí Emos.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Tesla TE-323

Velikost 30 mm / Tesla
569,- Kč
Detail

Mascom MC721PLUS

Velikost 40 mm / Mascom
699,- Kč
Detail
509,- Kč
Detail

Thomson THT709

Velikost 38 mm / Thomson
569,- Kč
Detail
199,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

EMOS EM190-S HD HEVC H265 a další podobné zlevněné zboží z kategorie elektronika sleva, video sleva, satelitní a kabelové televize sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Emos a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Emos najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

EMOS EM190-S HD HEVC H265
Právě si prohlížíte... - 5% sleva

598,- Kč