Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Žádný podobný produkt nenalezen, zkuste vyhledávač a jiná slova!

Blu-ray přehrávač Panasonic DMP-BD84EG-K

Blu-ray přehrávač Panasonic DMP-BD84EG-K

Warning: file_get_contents(https://cdn.shopify.com/s/files/1/0550/7845/3290/products/blu-ray-prehravac-panasonic-dmp-bd84eg-k-727761_grande.jpg?v=1637177281): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/chci/public_html/lib/blog2017.php on line 545
Blu-ray přehrávač Panasonic DMP-BD84EG-K
Blu-ray přehrávač Panasonic DMP-BD84EG-K
Blu-ray přehrávač Panasonic DMP-BD84EG-K

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Blu-ray přehrávač Panasonic DMP-BD84EG-K z kategorie elektronika, video, videopřehrávače a rekordéry, se slevou kupte přes Chci.cz.

OKAYZískejte tento produkt se slevou z obchodu OKAY a budete spokojení s dodaným Blu-ray přehrávač Panasonic DMP-BD84EG-K .

Detailní informace

Stylový pomocník Blu-ray přehrávač Panasonic DMP-BD84EG-K umožní přehrávání oblíbených filmů v rozlišení Full HD s velice detailním a čistým obrazem. Minimalistický design je vhodný i do těch nejmenších prostor a stane se tak elegantním doplňkem do každého obývacího pokoje. Velká nabídka funkcí vám vyrazí dech a přišpendlí do křesla v obývacím pokoji. Zvuk a konektivita Technologie Dolby® TrueHD poskytne bezkonkurenční kvalitu bezztrátového zvuku u veškerého přehrávaného obsahu, protože jej reprodukuje přesně tak, jak byl zvuk nahrán. Kodek DTS...-HD™ pak zajistí nekomprimovaný zvuk u všech nahrávek pro intenzivnější digitální reprodukci zvuku ve vysokém rozlišení, čímž zajistí kvalitní tóny jako ze studia. Svou genialitu dokazuje především svými možnostmi připojení. Do klasické drátové komunikace spadá USB 2.0, které navíc podporuje přehrávání na externí HDD. Pro přenos audia a videa slouží HDMI port. Precizní výkon Ať budete sledovat filmy v rozlišení 1920x1080 px z disků nebo online streamovaný obsah, přehrávač vždy nabídne nejlepší kvalitu s maximálními detaily. Po připojení k internetu vám bude nabídnuta celá řada poskytovatelů online zábavy a snadno získáte přístup k aktuální hudbě nebo filmům. Stejně jednoduše přehrajete videa z oblíbených kanálů na YouTube nebo si přečtete novinky na sociálních sítích Facebook nebo Twitter. Perfektní funkcí je rychlý start, kdy již za jednu sekundu je zařízení připravené k provozu. Přívětivé a přehledné uživatelské rozhraní pak dokáže ovládat opravdu každý.

Produkt je výrobek značky Panasonic ,distribuovaný s EAN kódem 5025232837687.

Procházet zboží z kategorie Elektronika Panasonic, Video Panasonic, Videopřehrávače a rekordéry Panasonic.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Blu-ray přehrávač Panasonic DMP-BD84EG-K a další podobné zlevněné zboží z kategorie elektronika sleva, video sleva, videopřehrávače a rekordéry sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Panasonic a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Panasonic najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Blu-ray přehrávač Panasonic DMP-BD84EG-K
Právě si prohlížíte...

2692,- Kč