LITTLE COMPANY Přebalovací taška Paris Studs - antracite - 55% sleva

-55%
LITTLE COMPANY Přebalovací taška Paris Studs - antracite
896 1 990 456
896,- Kč

Původní cena: 1 990,- Kč


Hodnocení:


LITTLE COMPANY Přebalovací taška Paris Studs - antracite z kategorie děti a kojenci, přeprava dětí, dětské kočárky, se slevou kupte přes Chci.cz.

FeedoZískejte tento produkt se slevou z obchodu Feedo a budete spokojení s dodaným LITTLE COMPANY Přebalovací taška Paris Studs - antracite .

Zlevněné zboží

Stylová a prostorná taška se všemi funkcemi, které potřebujete pro sebe i vaše dítě! Ať už máte obchodní schůzku, nebo musíte nechat vaše dítě u někoho na hlídání. Přebalovací taška Paris Studs antracite má antracitovou barvu a je zakončena cvoky. Hlavní kapsa je uzavřena zipem a má osm oddělených přihrádek pro všechny věci pro vaše dítě nebo pro Vás. Pomocí ramenního popruhu můžete také použít tašku jako tašku přes rameno. S praktickým přebalovací taškou Paris jste připraveni na jakoukoli situaci, když jdete s dítětem ven! Vlastnosti: velmi pr...ostorná více způsobů využití, jako kabelka nebo taška přes rameno včetně přebalovací podložky připevňovací popruhy na kočárek nevypadá jako přebalovací taška Specifikace: Rozměry: 30×40×14 cm Hmotnost: 1,32 kg Materiál: 100% polyuretan

Produkt je výrobek značky Little Company ,distribuovaný s EAN kódem 8719632340041.

Procházet zboží z kategorie Děti a kojenci Little Company, Přeprava dětí Little Company, Dětské kočárky Little Company.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

LITTLE COMPANY Přebalovací taška Paris Studs - antracite a další podobné zlevněné zboží z kategorie děti a kojenci sleva, přeprava dětí sleva, dětské kočárky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Little Company a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Little Company najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

LITTLE COMPANY Přebalovací taška Paris Studs - antracite
Právě si prohlížíte... - 55% sleva

896,- Kč