Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

KARE Design Pokladnička Prasátko sedící 22cm - růžová - 50% sleva

-50%
KARE Design Pokladnička Prasátko sedící 22cm - růžová

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


KARE Design Pokladnička Prasátko sedící 22cm - růžová z kategorie dům a zahrada, bytové doplňky a dekorace, prasátka a pokladničky, se slevou kupte přes Chci.cz.

KARE shopZískejte tento produkt se slevou z obchodu KARE shop a budete spokojení s dodaným KARE Design Pokladnička Prasátko sedící 22cm - růžová .

Zlevněné zboží

KARE DESIGN Pokladnička Prasátko sedící 22cm - růžová: Chcete vidět prasátko se zlatými oušky? Pokladnička Prasátko nemusí být celá zlatá, aby vám přinesla štěstí! Růžové prasátko z polyresinu je malou pokladničkou, která vám pomůže splnit vaše nejtajnější přání. Krásná pokladnička je ručně vyrobena z pevného materiálu, který je odolný proti poškození a dokáže vystihnout i ty nejmenší detaily. Vystavte sošku u vás doma a výraz naprosté blaženosti na rypáčku prasátka vám zdvihne náladu každý den! Pokladnička má vespod otvor pro výběr mincí nebo ...bankovek.

Produkt je výrobek značky Kare Design ,distribuovaný s EAN kódem 4025621514473.

Procházet zboží z kategorie Dům a zahrada Kare Design, Bytové doplňky a dekorace Kare Design, Prasátka a pokladničky Kare Design.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

KARE Design Pokladnička Prasátko sedící 22cm - růžová a další podobné zlevněné zboží z kategorie dům a zahrada sleva, bytové doplňky a dekorace sleva, prasátka a pokladničky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Kare Design a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Kare Design najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

KARE Design Pokladnička Prasátko sedící 22cm - růžová
Právě si prohlížíte... - 50% sleva

469,- Kč