Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Pračka vrchem plněná Whirlpool TDLR 6030L EU/N

Pračka vrchem plněná Whirlpool TDLR 6030L EU/N
Pračka vrchem plněná Whirlpool TDLR 6030L EU/N
Pračka vrchem plněná Whirlpool TDLR 6030L EU/N
Pračka vrchem plněná Whirlpool TDLR 6030L EU/N

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Pračka vrchem plněná Whirlpool TDLR 6030L EU/N z kategorie dům a zahrada, domácí spotřebiče, prací zařízení, pračky, se slevou kupte přes Chci.cz.

OKAYZískejte tento produkt se slevou z obchodu OKAY a budete spokojení s dodaným Pračka vrchem plněná Whirlpool TDLR 6030L EU/N .

Detailní informace

Inteligentní pračka se 6. smyslem Tato vrchem plněná pračka Whirlpool TDLR 6030L EU/N vypere vaše prádlo šetrně a úsporně. Díky šestému smyslu automaticky nastaví všechny parametry tak, aby zajistila ten nejlepší možný výsledek. Pračka na základě zvoleného programu sama rozezná množství vloženého prádla a právě podle toho nastaví optimální spotřebu vody, energie a času. Tento model vás neochudí ani o možnost odloženého startu, kdy můžete nastavit požadovanou dobu odložení. Další předností této pračky je dosažení vždy vynikajících výsledků bez n...utnosti vysoké spotřeby energie. Syntetika Praní odolného syntetického prádla. Smíšené prádlo / Denní 40°C Používá se pro praní mírně znečištěného prádla při teplotě 40°C za 60 minut. Bavlna Praní bavlny a odolného prádla. Eco bavlna Pro praní běžně zašpiněného bavlněného prádla (40/60°C). Džíny Praní džínových oděvů s intenzivním mácháním. Vlna / Ruční praní Veškeré oděvy z vlny lze prát na program „Vlna“, a to i takové, na jejichž štítku se uvádí „pouze ruční praní“. Hygiena Samostatné máchání se závěrečným odstřeďováním při nastavené úrovni odstředivkových otáček. Jemné prádlo Praní jemného prádla. Rychlé 15' Rychlé praní krátce nošeného nebo nového prádla. Máchání a odstřeďování Samostatné máchání se závěrečným odstřeďováním při nastavené úrovni odstředivkových otáček.

Produkt je výrobek značky Whirlpool ,distribuovaný s EAN kódem 8003437045417.

Procházet zboží z kategorie Dům a zahrada Whirlpool, Domácí spotřebiče Whirlpool, Prací zařízení Whirlpool, Pračky Whirlpool.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Pračka vrchem plněná Whirlpool TDLR 6030L EU/N a další podobné zlevněné zboží z kategorie dům a zahrada sleva, domácí spotřebiče sleva, prací zařízení sleva, pračky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Whirlpool a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Whirlpool najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Pračka vrchem plněná Whirlpool TDLR 6030L EU/N
Právě si prohlížíte...

6989,- Kč