Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Pračka vrchem plněná Indesit BTW S6230P EU/N,6kg

Pračka vrchem plněná Indesit BTW S6230P EU/N,6kg
Pračka vrchem plněná Indesit BTW S6230P EU/N,6kg
Pračka vrchem plněná Indesit BTW S6230P EU/N,6kg
Pračka vrchem plněná Indesit BTW S6230P EU/N,6kg

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Pračka vrchem plněná Indesit BTW S6230P EU/N,6kg z kategorie dům a zahrada, domácí spotřebiče, prací zařízení, pračky, se slevou kupte přes Chci.cz.

OKAYZískejte tento produkt se slevou z obchodu OKAY a budete spokojení s dodaným Pračka vrchem plněná Indesit BTW S6230P EU/N,6kg .

Detailní informace

Pračka vrchem plněná Indesit BTW S6230P EU/N, 6kg Vrchem plněná pračka Indesit BTW S6230P EU/N v bílém provedení přichází s praktickým řešením využití malého prostoru. S šířkou pouhých 40 cm má spoustu možností pro umístění v domácnosti, aniž by překážela. Patří mezi spotřebiče s energetickou třídou D a účinně snižuje spotřebu energie o 10 %. Buben pračky zvládne vyprat až 6kg náplň. Maximální rychlost odstřeďování sahá k 1200 otáčkám za minutu. Extra praní Ideální funkce pro praní zaschlých skvrn od kávy nebo čokolády. Přídavnou funkci můžete ...zvolit ke každému rychlému cyklu pro dosažení výborných výsledků. Bavlna 60 Vhodný pro praní bavlny při teplotě 60° C. Syntetika 40 Pro efektivní odstranění skvrn z oděvů ze syntetických vláken. Bavlna 40 Program vhodný pro extra jemné praní bavlněného prádla při 40°. Water Balance Plus Tento program je určen pro malé náplně. Odložený start Odložte si začátek praní na dobu, kdy potřebujete. Jednoduše zvolte program a o ostatní se postará pračka Indesit. Turn&Wash Vložte své bavlněné a syntetické oděvy do pračky, jednoduše otočte knoflíkem a vyberte program Turn&Wash. Rychlé praní Šetřete svůj čas a dopřejte si perfektně čisté oblečení vyprané do hodiny.

Produkt je výrobek značky Indesit ,distribuovaný s EAN kódem 8050147611166.

Procházet zboží z kategorie Dům a zahrada Indesit, Domácí spotřebiče Indesit, Prací zařízení Indesit, Pračky Indesit.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

9 990,- Kč
Detail

Vestavná trouba Indesit IFWS 3841 JH IX

Velikost 595 mm / Nerezová ocel / Indesit
7 119,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Pračka vrchem plněná Indesit BTW S6230P EU/N,6kg a další podobné zlevněné zboží z kategorie dům a zahrada sleva, domácí spotřebiče sleva, prací zařízení sleva, pračky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Indesit a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Indesit najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Pračka vrchem plněná Indesit BTW S6230P EU/N,6kg
Právě si prohlížíte...

10990,- Kč