Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Pračka vrchem plněná AEG ProSteam LTX7E273C

Pračka vrchem plněná AEG ProSteam LTX7E273C
Pračka vrchem plněná AEG ProSteam LTX7E273C
Pračka vrchem plněná AEG ProSteam LTX7E273C
Pračka vrchem plněná AEG ProSteam LTX7E273C

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Pračka vrchem plněná AEG ProSteam LTX7E273C z kategorie dům a zahrada, domácí spotřebiče, prací zařízení, pračky, se slevou kupte přes Chci.cz.

OKAYZískejte tento produkt se slevou z obchodu OKAY a budete spokojení s dodaným Pračka vrchem plněná AEG ProSteam LTX7E273C .

Detailní informace

Užívejte si pocitu měkčího oblečení Funkce SoftPlus zajišťuje, aby se aviváž dostala ke každému vláknu. Vaše oděvy tak budou měkčí, hedvábnější a hladší než kdy předtím. Vlákna budou chráněna a vaše oblečení vydrží déle. Bezproblémové vkládání a vyjímání prádla Díky víku s otevíráním pomocí tlačítka a systému lehkého otevírání dvířek bubnu je vkládání a vyjímání prádla snazší a bezpečnější než kdykoli předtím. Úplný přístup shora. Méně žehlení, osvěžené oděvy Technologie ProSteam® vám umožňuje dokončit praní s dávkou páry a snížit tak pomačkání... prádla, nebo použít samostatný parní program k osvěžení prádla. Každý den tak můžete svým oděvům zajistit naprosto bezchybný vzhled. Pečuje o oděvy, šetří vodu a energii Technologie ProSense® automaticky zváží každou náplň k úpravě programu na míru a nastaví minimální čas, který je zapotřebí k důkladnému vyprání. Omezuje pomačkání a zachovává barvy vašeho oblíbeného oblečení. Spolehlivě skvělý výkon Invertní motor této pračky je ten nejspolehlivější a nejodolnější ze všech. Je založen na bezkartáčové invertní technologii, která snižuje vibrace a opotřebení a poskytuje maximální výkon při minimálním hluku. Víte jak na čištění Vaší pračky? Přečtěte si náš článek - Jak vyčistit pračku

Produkt je výrobek značky Aeg ,distribuovaný s EAN kódem 7332543594931.

Procházet zboží z kategorie Dům a zahrada Aeg, Domácí spotřebiče Aeg, Prací zařízení Aeg, Pračky Aeg.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

16 990,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Pračka vrchem plněná AEG ProSteam LTX7E273C a další podobné zlevněné zboží z kategorie dům a zahrada sleva, domácí spotřebiče sleva, prací zařízení sleva, pračky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Aeg a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Aeg najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Pračka vrchem plněná AEG ProSteam LTX7E273C
Právě si prohlížíte...

14690,- Kč