Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Pračka se sušičkou Electrolux PerfectCare 700 EW7W4684W

Pračka se sušičkou Electrolux PerfectCare 700 EW7W4684W
Pračka se sušičkou Electrolux PerfectCare 700 EW7W4684W
Pračka se sušičkou Electrolux PerfectCare 700 EW7W4684W
Pračka se sušičkou Electrolux PerfectCare 700 EW7W4684W

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Pračka se sušičkou Electrolux PerfectCare 700 EW7W4684W z kategorie dům a zahrada, domácí spotřebiče, prací zařízení, pračky, se slevou kupte přes Chci.cz.

OKAYZískejte tento produkt se slevou z obchodu OKAY a budete spokojení s dodaným Pračka se sušičkou Electrolux PerfectCare 700 EW7W4684W .

Detailní informace

Systém DualCare - ideální nastavení pro vaše prádlo Systém DualCare automaticky upraví programy podle typu tkaniny a hmotnosti náplně. Péče o prádlo díky tomu probíhá při nejvhodnější teplotě a s optimalizovaným pohybem bubnu. Praní s následným sušením v rámci jednoho plynulého procesu. Každý kus prádla si tak uchová svůj vzhled, pocit z nošení i kvalitu po delší dobu. Systém SteamCare zajišťuje osvěžení tkanin Program SteamCare osvěží vaše oblečení pomocí páry, eliminuje přehyby a minimalizuje nutnost žehlení. Oděvy si tak uchovají svůj tvar i... texturu po delší dobu. Náš systém FreshScent navíc kombinuje vůni s jemnou párou, aby tkaniny mezi každým praním osvěžil. Systém SensiCare - přizpůsobená péče za kratší dobu Systém SensiCare zváží každou náplň a automaticky upraví daný program tak, aby se vaše oblečení pralo přesně správnou dobu. Zabraňuje nadměrnému praní a prádlo si tak díky němu uchová déle svůj vzhled a příjemně se nosí. Oblečení připravené k nošení za pouhou hodinu Pomocí programu Non-stop 60 minut vyperete a usušíte malé náplně prádla za pouhou hodinu v rámci mimořádně rychlého a účinného cyklu. Prádlo tak můžete mít snadno vyprané a připravené, když jej potřebujete. Praktičnost v rámci jediného cyklu Program Wash&Dry poskytuje vašemu oblečení důkladnou péči pouhým stisknutím tlačítka. Volbou jediného programu vyperete všechno prádlo v rámci jednoho plynulého procesu až po usušení, nebo můžete vašemu oblečení dopřát skutečně flexibilní péči pomocí samostatných programů pro praní a sušení. Víte jak na čištění Vaší pračky? Přečtěte si náš článek - Jak vyčistit pračku

Produkt je výrobek značky Electrolux ,distribuovaný s EAN kódem 7332543611423.

Procházet zboží z kategorie Dům a zahrada Electrolux, Domácí spotřebiče Electrolux, Prací zařízení Electrolux, Pračky Electrolux.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Pračka se sušičkou Electrolux PerfectCare 700 EW7W4684W a další podobné zlevněné zboží z kategorie dům a zahrada sleva, domácí spotřebiče sleva, prací zařízení sleva, pračky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Electrolux a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Electrolux najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Pračka se sušičkou Electrolux PerfectCare 700 EW7W4684W
Právě si prohlížíte...

15990,- Kč