Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Pračka s předním plněním Hisense WFGE70141VM/S, 7 kg

Pračka s předním plněním Hisense WFGE70141VM/S, 7 kg
Pračka s předním plněním Hisense WFGE70141VM/S, 7 kg
Pračka s předním plněním Hisense WFGE70141VM/S, 7 kg
Pračka s předním plněním Hisense WFGE70141VM/S, 7 kg

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Pračka s předním plněním Hisense WFGE70141VM/S, 7 kg z kategorie dům a zahrada, domácí spotřebiče, prací zařízení, pračky, se slevou kupte přes Chci.cz.

OKAYZískejte tento produkt se slevou z obchodu OKAY a budete spokojení s dodaným Pračka s předním plněním Hisense WFGE70141VM/S, 7 kg .

Detailní informace

Předem plněná pračka Hisense WFGE70141VM/S, 7 kg Předem plněná pračka Hisense WFGE70141VM/S se stane skvělým pomocníkem ve vaší domácnosti. Svou energetickou třídou se řadí do kategorie B, což ušetří finance a životní prostředí. Celková kapacita pračky je 7 kg, díky čemuž se postará o prádlo pro celou rodinu. Vysoká kvalita použitých materiálů a technologie výroby, která probíhala v Evropě, zajistí dlouhodobě spolehlivou pračku. 16 programů Na výběr budete mít celkově z 16 programů, které jsou navrženy tak, aby poskytovaly optimální praní pro k...aždý druhu tkaniny. Vždy si budete moci vybrat program vhodný právě pro danou várku prádla a očekávat pouze dokonalé výsledky. Intuitivní ovládání Samotné ovládání spotřebiče je realizováno pomocí otočného kolečka LED displeje, díky kterému budete mít dokonalý přehled o aktuálním nastavení. Vše je intuitivní a snadné, již při prvním použití se zorientujete a nastavíte pračku podle svých požadavků. Speciální buben Speciální buben WaveActive se pyšní menšími odvodňovací otvory, proto nebude docházet k zachytávání oblečení a trhání jemných tkanin, jako jsou například silonky. SteamMix Pračka je vybavena technologií SteamMix, která používá k ošetření prádla páru, díky čehož je docíleno perfektní úrovně čistoty a na dotek příjemného ošetření látky. Ve chvíli, kdy je prací cyklus dokončen, pračka vás zvukovým signálem upozorní. Odložený start Odložený start je možné nastavit v horizontu 1 až 24 hodin, což umožňuje přizpůsobení běhu pračky podle vašich časových možností a preferencí. Invertorový motor Pračka je vybavena vysoce kvalitním a výkonným invertorovým motorem, který modifikuje princip rotace motoru. V průběhu provozu zůstává déle chladný, méně se opotřebovává a snižuje míru hlučnosti.

Produkt je výrobek značky Hisense ,distribuovaný s EAN kódem 3838782433061.

Procházet zboží z kategorie Dům a zahrada Hisense, Domácí spotřebiče Hisense, Prací zařízení Hisense, Pračky Hisense.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Pračka se sušičkou Hisense WDQR1014EVAJMB

Velikost 845 mm / Nerezová ocel / Hisense
15 499,- Kč
Detail
7 819,- Kč
Detail
4 499,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Pračka s předním plněním Hisense WFGE70141VM/S, 7 kg a další podobné zlevněné zboží z kategorie dům a zahrada sleva, domácí spotřebiče sleva, prací zařízení sleva, pračky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Hisense a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Hisense najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Pračka s předním plněním Hisense WFGE70141VM/S, 7 kg
Právě si prohlížíte...

9490,- Kč