Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Pračka s předním plněním Candy CO41265TXE1S, 6kg

Pračka s předním plněním Candy CO41265TXE1S, 6kg
Pračka s předním plněním Candy CO41265TXE1S, 6kg
Pračka s předním plněním Candy CO41265TXE1S, 6kg
Pračka s předním plněním Candy CO41265TXE1S, 6kg

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Pračka s předním plněním Candy CO41265TXE1S, 6kg z kategorie dům a zahrada, domácí spotřebiče, prací zařízení, pračky, se slevou kupte přes Chci.cz.

OKAYZískejte tento produkt se slevou z obchodu OKAY a budete spokojení s dodaným Pračka s předním plněním Candy CO41265TXE1S, 6kg .

Detailní informace

Předem plněná pračka Candy CO41265TXE1S Prostorově nenáročná pračka Candy CO41265TXE1S se stane nepostradatelným pomocníkem ve vaší domácnosti. Pojme prádlo o hmotnosti 6 kg a maximální rychlost odstřeďování je 1200 otáček za minutu. Pračka má hloubku pouhých 45 cm, a tak je velice vhodná do menších místností. Usnadní vám život Pračka disponuje celkem 16 základními programy + 40 programy Smart Touch. V této široké škále můžete navíc vybírat mezi 9 rychlými cykly, které se postarají o vaše oblečení během pouhé hodiny. Samozřejmostí jsou chytré f...unkce. Nechybí zde bezpečnostní zámek proti nežádoucí změně nastaveného programu. Spotřebič je dělaný tak, aby učinil váš život co nejvíce komfortní. Důkazem toho je ochrana proti úniku vody a přepěnění. Nastavte si praní podle svých potřeb Nastavení odloženého startu až o 24 hodin nebo konce praní. Ovládání díky připojení Wi-Fi Ovládatejte pračku na dálku přes aplikaci simply Fi, kde můžete stahovat ze široké škály dodatečných informací a funkcí. Lepší výsledek s Active Motion Čisticí účinek je zesílen zvýšením rychlosti otáčení bubnu na více úrovních během praní. Wi-Fi konektivita Zajistí širokou škálu inteligentních funkcí, které zjednoduší váš život. Rychlé cykly do 1 hodiny Nemusíte vybírat mezi ušetřením času a bezchybně vypraným prádlem – 9 rychlých programů do 1 hodiny. Displej v českém jazyce 5-místný digitální displej v češtině.

Produkt je výrobek značky Candy ,distribuovaný s EAN kódem 8059019011431.

Procházet zboží z kategorie Dům a zahrada Candy, Domácí spotřebiče Candy, Prací zařízení Candy, Pračky Candy.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Pračka s předním plněním Candy CO41265TXE1S, 6kg a další podobné zlevněné zboží z kategorie dům a zahrada sleva, domácí spotřebiče sleva, prací zařízení sleva, pračky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Candy a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Candy najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Pračka s předním plněním Candy CO41265TXE1S, 6kg
Právě si prohlížíte...

7990,- Kč