Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Pračka s předním plněním Siemens WM16XKH1EU, 10 kg

Pračka s předním plněním Siemens WM16XKH1EU, 10 kg
Pračka s předním plněním Siemens WM16XKH1EU, 10 kg
Pračka s předním plněním Siemens WM16XKH1EU, 10 kg
Pračka s předním plněním Siemens WM16XKH1EU, 10 kg

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Pračka s předním plněním Siemens WM16XKH1EU, 10 kg z kategorie dům a zahrada, domácí spotřebiče, prací zařízení, pračky, se slevou kupte přes Chci.cz.

OKAYZískejte tento produkt se slevou z obchodu OKAY a budete spokojení s dodaným Pračka s předním plněním Siemens WM16XKH1EU, 10 kg .

Detailní informace

Otevřete se moderním technologiím, které vám zjednodušší život a ušetří spoustu času S aplikací Home Connect můžete spustit pračku kdykoli chcete - ať už jste kdekoli. Určete si, kdy budete mít prádlo připravené k sušení. Po ukončení programu dostanete automaticky upozornění. Díky kompatibilitě se zařízením Amazon Alexa můžete pračku ovládat také hlasem. Ověřte si prosím, zda je v aplikaci Alexa pro vámi nastavenou zemi a jazyk k dispozici příslušná dovednost „Home Connect“. Aktivujte ji a propojte zařízení Amazon Alexa a váš domácí spotřebič. ...Vytvářejte propojení mezi jednotlivými zařízeními v rámci vašeho domova pro moderní a chytrou domácnost. Díky partnerství se službami jako IFTTT, iHaus či Magenta Smart Home si například můžete nastavit, že chytrá lampa u vás v obývacím pokoji blikne, když je prádlo hotové. V případě poruchy vám aplikace také pomůže se vzdálenou diagnostikou, kdy se pracovník zákaznického servisu na dálku připojí k vašim domácím spotřebičům, aby odhalil možnou příčinu nastalé závady. Lépe tak stanoví další postup vedoucí k rychlejšímu vyřešení problému. Vnitřní osvětlení drumLight Praktický prvek, díky kterému budete mít vždy jasný přehled v obsahu bubnu. LED diodové světlo se rozsvěcuje při zapnutí pračky, po otevření a zavření dvířek a po spuštění programu. Po chvíli se světlo automaticky vypíná, čímž šetří energii. Inovativní struktura bubnu, která je šetrná ke tkanině Speciálně konstruovaný buben waveDrum s jedinečně vytvarovanými vlnami a asymetrickými unašeči pečuje o vaše oblečení s maximální jemností. Nestíháte? Není problém praní trochu popohnat Technologie speedPack XL vám umožní ušetřit čas a vyprat oblečení v rekordním čase. Nebo můžete zvolit program, se kterým vyperete prádlo už za 15 nebo 30 minut. Precizní dávkování pro každou várku prádla na míru Integrovaný dávkovací systém i-Dos je sám schopen určit přesné množství pracího prostředku i aviváže, jaké náplň právě potřebuje. Prostředky si odměří na základě druhu textilie, velikosti náplně, tvrdosti vody a stupně znečištění. Pak nadávkuje detergent a aviváž s přesností na mililitry. Díky automatickému dávkování předejdete znehodnocení tkaniny a nadbytečné spotřebě vody a energie. Vaše oblečení bude dokonale čisté a správně ošetřené. Po stáhnutí aplikace Home Connect navíc budete automaticky dostávat do vašeho chytrého telefonu oznámení, když bude potřeba nádržku doplnit. Jemná ochrana outdoor textilií Program outdoor/impregnace poskytuje speciální ochranu pro high-tech nepromokavé textilie a přizpůsobuje jim pohyby bubnu i teplotu. Tím se jim dostane péče, kterou potřebují. Dlouhodobě výkonný motor s 10letou zárukou Díky tomu, že motor iQdrive je bezkartáčový, se prakticky neopotřebovává. Vysokou efektivnost, tichý chod a odolnost motoru navíc potvrzuje 10letá záruka. Už žádné obavy z vytopení či poškození vodou Pračka je vybavena bezpečnostním systémem aquaStop, který chrání spotřebič před únikem vody, a to po celou dobu jeho životnosti.

Produkt je výrobek značky Siemens ,distribuovaný s EAN kódem 4242003887578.

Procházet zboží z kategorie Dům a zahrada Siemens, Domácí spotřebiče Siemens, Prací zařízení Siemens, Pračky Siemens.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

14 139,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Pračka s předním plněním Siemens WM16XKH1EU, 10 kg a další podobné zlevněné zboží z kategorie dům a zahrada sleva, domácí spotřebiče sleva, prací zařízení sleva, pračky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Siemens a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Siemens najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Pračka s předním plněním Siemens WM16XKH1EU, 10 kg
Právě si prohlížíte...

28990,- Kč