Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Pračka s předním plněním Siemens WM14XMH0EU, 10 kg

Pračka s předním plněním Siemens WM14XMH0EU, 10 kg
Pračka s předním plněním Siemens WM14XMH0EU, 10 kg
Pračka s předním plněním Siemens WM14XMH0EU, 10 kg
Pračka s předním plněním Siemens WM14XMH0EU, 10 kg

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Pračka s předním plněním Siemens WM14XMH0EU, 10 kg z kategorie dům a zahrada, domácí spotřebiče, prací zařízení, pračky, se slevou kupte přes Chci.cz.

OKAYZískejte tento produkt se slevou z obchodu OKAY a budete spokojení s dodaným Pračka s předním plněním Siemens WM14XMH0EU, 10 kg .

Detailní informace

Předem plněná pračka WM14XMH0EU Předem plněná pračka Siemens spadá do energeticky úsporné třídy C a je tak šetrná nejen k přírodě, ale i k vaší peněžence. Přináší kapacitu bubnu pro až 10 kg prádla, takže s přehledem vyperete oblečení pro celou rodinu. Odstřeďování dosahuje rychlosti až 1400 ot./min., takže vaše prádlo bude téměř suché již při vytáhnutí z pračky. Pračka je vybavena ochranou proti poškození vodou a nechybí funkce odložení konce programu ani dětský bezpečnostní zámek. Ovládejte pračku odkudkoli Pračka Siemens WM14XMH0EU vás zajis...té potěší svou podporou Wi-Fi. Pomocí aplikace Home Connect pak můžete vašeho pomocníka ovládat odkudkoli, aniž byste museli fyzicky k pračce přijít. To platí i o kontrole programu, kolik času ještě do konce praní zbývá, či zda už není prádlo vyprané. Vše teď zkontrolujete snadno a rychle, aniž byste museli k pračce dojít. Mějte prádlo vyprané v okamžik, kdy například přijdete z práce. Už žádné hodiny čekání, než prádlo někdo vytáhne. Teď jste svým pánem času. Propojte více zařízení Užívejte si chytrou domácnost se vším všudy. Nyní není nic jednoduššího, než si například nastavit, že v moment, kdy vaše pračka prádlo dopere, vám problikne chytrá lampička v pokoji. Už se nestane, že byste na prádlo zapomněli. Dokonce můžete spotřebič ovládat i hlasem a to díky kompatibilitě se zařízením Amazon Alexa. Kombinujte chytrá zařízení a vstupte do moderní doby. Efektivní a tiché praní Bezkartáčový motor iQdrive vás příjemně překvapí svým tichým výkonem. Ať už si vyberete delší program, nebo program na 15 minut, program s maximálními otáčky, vždy se můžete těšit na tiché praní, které vás nebude rušit. Naopak, nebudete ani vědět, že jste spotřebič zapnuli. Bezpečnost na prvním místě Předem plněná pračka Siemens WM14XMH0EU disponuje standardní bezpečnostní funkci AquaStop, která zabrání úniku vody z přívodní hadice a z vnitřku pračky. Chrání tak pračku před přetečením či prosakováním po celou dobu životnosti spotřebiče.

Produkt je výrobek značky Siemens ,distribuovaný s EAN kódem 4242003855454.

Procházet zboží z kategorie Dům a zahrada Siemens, Domácí spotřebiče Siemens, Prací zařízení Siemens, Pračky Siemens.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Pračka s předním plněním Siemens WM14XMH0EU, 10 kg a další podobné zlevněné zboží z kategorie dům a zahrada sleva, domácí spotřebiče sleva, prací zařízení sleva, pračky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Siemens a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Siemens najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Pračka s předním plněním Siemens WM14XMH0EU, 10 kg
Právě si prohlížíte...

19990,- Kč