Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Pračka s předním plněním LG F4WV310S3E, B, 10,5 kg

Pračka s předním plněním LG F4WV310S3E, B, 10,5 kg
Pračka s předním plněním LG F4WV310S3E, B, 10,5 kg
Pračka s předním plněním LG F4WV310S3E, B, 10,5 kg
Pračka s předním plněním LG F4WV310S3E, B, 10,5 kg

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Pračka s předním plněním LG F4WV310S3E, B, 10,5 kg z kategorie dům a zahrada, domácí spotřebiče, prací zařízení, pračky, se slevou kupte přes Chci.cz.

OKAYZískejte tento produkt se slevou z obchodu OKAY a budete spokojení s dodaným Pračka s předním plněním LG F4WV310S3E, B, 10,5 kg .

Detailní informace

Předem plněná pračka LG Pračka s předním plněním a velkým bubnem si oblíbíte ve vteřině. Dvířka jsou vybavena tvrzeným sklem. Rodiny s dětmi určitě zaujme zabudovaný dětský zámek. Pokud rádi využíváte dostupnou noční energii, bude se vám hodit funkce odloženého startu. Nechcete být rušeni zvukovým signálem, když pračka dopere? U této pračky si můžete zvukové upozornění vypnout. Větší a elegantnější Disponuje dostatečně velkým bubnem, který je krytý dvířky s odolným tvrzeným sklem. V bubnu se nachází hygienické a odolné nerezové lopatky. Tuto pr...ačku doplní krásný vzhled přehledný dotykový LED displej a elegantní kovový volič programů. Motor Inverter Direct Drive Přímý pohon, který zajišťuje motor Inverter Direct Drive bude vaše pračka mít méně vibrací během praní a odstřeďování. Méně vibrací znamená i menší opotřebení a méně hlučnosti. Na motor výrobce poskytuje 10letou záruku. Kvalitní praní Inteligentní technologie AI DD™ vám usnadní zajistit optimální nastavení pracích programů. Určí váhu prádla a určí také typ tkaniny a díky této technologii vám vypere dokonale prádlo. S technologii Wi-Fi budete moct pračku ovládat na dálku. Můžete si stáhnout nové prací cykly. Parní program Antialergický program vytváří dezinfekční páru, která čistí oblečení a zničí až 99,9% alergenů. Tímto způsobem budete žít lépe a zdravěji. Záhyby, které se tvoří při odstřeďování, se díky páře eliminují až o 30%. Technologie TWINWashTM Mini Kompatibilita pračky s technologií TWINWashTM vám ušetří čas i peníze. Dokonale se přizpůsobí vašemu životnímu stylu a stane se nedílnou součástí vaší domácnosti. Vlastnosti pračky 14 pracích programů: Allergy Care, Sports Wear, bavlna, syntetika, smíšené prádlo, tiché praní, rychlý 14, přikrývky – objemné, jemná péče, bavlna+,ruční praní/ vlna, čištění bubnu, turbo Wash 59, načíst program (defaultně praní ve studené vodě) 9 přídavných možností: předpírka, máchání navíc, intenzivní, dětský zámek, zvuková signalizace Zapnutí/ vypnutí, odložený start, přidat prádlo, redukce pomačkání, parní praní Nastavitelná rychlost odstředění: 1400, 1200, 1000, 800, 400, 0 (ot./min) Nastavitelná teplota praní (℃): studená, 20/30/40/60/95 ℃

Produkt je výrobek značky Lg ,distribuovaný s EAN kódem 8806091052476.

Procházet zboží z kategorie Dům a zahrada Lg, Domácí spotřebiče Lg, Prací zařízení Lg, Pračky Lg.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

5 659,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Pračka s předním plněním LG F4WV310S3E, B, 10,5 kg a další podobné zlevněné zboží z kategorie dům a zahrada sleva, domácí spotřebiče sleva, prací zařízení sleva, pračky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Lg a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Lg najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Pračka s předním plněním LG F4WV310S3E, B, 10,5 kg
Právě si prohlížíte...

10488,- Kč