Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Pračka s předním plněním Bosch WAX32MH0BY, 9 kg

Pračka s předním plněním Bosch WAX32MH0BY, 9 kg

Warning: file_get_contents(https://cdn.shopify.com/s/files/1/0550/7845/3290/products/pracka-s-prednim-plnenim-bosch-wax32mh0by-9-kg-1697271_grande.jpg?v=1637200919): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/chci/public_html/lib/blog2017.php on line 545
Pračka s předním plněním Bosch WAX32MH0BY, 9 kg
Pračka s předním plněním Bosch WAX32MH0BY, 9 kg
Pračka s předním plněním Bosch WAX32MH0BY, 9 kg

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Pračka s předním plněním Bosch WAX32MH0BY, 9 kg z kategorie dům a zahrada, domácí spotřebiče, prací zařízení, pračky, se slevou kupte přes Chci.cz.

OKAYZískejte tento produkt se slevou z obchodu OKAY a budete spokojení s dodaným Pračka s předním plněním Bosch WAX32MH0BY, 9 kg .

Detailní informace

Až o 65 % rychlejší praní S inovativní funkcí SpeedPerfect si můžete zkrátit dobu praní až o neuvěřitelných 65 %, aniž by tím pračka šidila na péči o vaše prádlo. Výhodou SpeedPerfect je možná kombinace s většinou programů, které spotřebič nabízí. Tento program je vhodný pro použití jakékoli náplně a veškerého druhu textilu. Tichý, nerušící pohon S motorem o pohonu EcoSilence je pračka velmi tichá, aniž by to ubíralo na její vysoké účinnosti či dlouhé životnosti. I když je pračka právě zapnutá, není žádný problém si vychutnat ten zasloužený kli...d po náročném dni. K tichému chodu přispívá také inovativní konstrukce bočních stěn AntiVibration, která redukuje vibrace i při odstřeďování. Velmi jemné praní Vaše oblíbené nebo jemné oděvy se mohou opakovaným praním zničit. Jedinečný patentovaný systém VarioDrum jemně a účinně pere všechny typy oděvů, protože rozděluje vodu rovnoměrně bez vytahování, mačkání nebo poškození vašich oblíbených kusů oblečení. V závislosti na zvoleném programu kapkovitý tvar a asymetrické lopatky jemně obracejí vaše prádlo směrem do středu bez ohledu na směr otáčení. Tím je zajištěno nejen intenzivní čištění silně znečištěného prádla, ale také rychlejší a důkladnější průběh praní. Dodatečné doplnění oblečení Zapomněli jste do pračky přihodit ponožku nebo triko? Nevadí. S funkcí Reload můžete oblečení jednoduše přidat nebo odebrat i během pracího cyklu. Propojení na dálku Volba správného programu pro vaše prádlo je nyní hračkou. Technologie Home Connect vám pomůže se správným nastavením programu. Stačí v aplikaci Home Connect zadat barvu, materiál a stupeň znečištění. Vaše prádlo bude vždy dokonale a zároveň šetrně vyprané.

Produkt je výrobek značky Bosch ,distribuovaný s EAN kódem 4242005159901.

Procházet zboží z kategorie Dům a zahrada Bosch, Domácí spotřebiče Bosch, Prací zařízení Bosch, Pračky Bosch.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Pračka s předním plněním Bosch WAX32MH0BY, 9 kg a další podobné zlevněné zboží z kategorie dům a zahrada sleva, domácí spotřebiče sleva, prací zařízení sleva, pračky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Bosch a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Bosch najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Pračka s předním plněním Bosch WAX32MH0BY, 9 kg
Právě si prohlížíte...

27441,- Kč