Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Pračka s předním plněním Bosch WAU28S60BY, 9kg

Pračka s předním plněním Bosch WAU28S60BY, 9kg
Pračka s předním plněním Bosch WAU28S60BY, 9kg
Pračka s předním plněním Bosch WAU28S60BY, 9kg
Pračka s předním plněním Bosch WAU28S60BY, 9kg

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Pračka s předním plněním Bosch WAU28S60BY, 9kg z kategorie dům a zahrada, domácí spotřebiče, prací zařízení, pračky, se slevou kupte přes Chci.cz.

OKAYZískejte tento produkt se slevou z obchodu OKAY a budete spokojení s dodaným Pračka s předním plněním Bosch WAU28S60BY, 9kg .

Detailní informace

Až o 65 % rychlejší praní se stejně kvalitním výsledkem Se speciálně vyvinutou funkcí SpeedPerfect si můžete zkrátit dobu praní až o neuvěřitelných 65 %, aniž by tím pračka šidila na péči o vaše prádlo. Výhodou SpeedPerfect je možnost kombinovat ji s většinou programů, které spotřebič nabízí. Lze použít jakoukoli náplň a veškeré druhy textilu. Tichý, nerušící pohon Díky motoru s pohonem EcoSilence je pračka mimořádně tichá, což ovšem nijak neubírá na její vysoké účinnosti či dlouhé životnosti. I když je pračka právě zapnutá, není žádný problém ...si vychutnat ten zasloužený klid po náročném dni. K nízké hladině zvuku významně přispívá také inovativní konstrukce bočních stěn AntiVibration, která redukuje vibrace i při odstřeďování. Automatický šetřící systém řízení spotřeby vody Vaše pračka vám může ušetřit čas a námahu, ale často za cenu vysoké spotřeby vody. Technologie ActiveWater Plus poskytuje dokonalé výsledky a současně používá jen nezbytně nutné množství vody. Vestavěné senzory upravují spotřebu vody podle typu tkaniny a množství prádla. Šetřete prací prostředek a vodu díky automatickému dávkování Nevíte, jestli jste dali do zásobníku příliš mnoho nebo příliš málo pracího prostředku? Netrapte se, s inteligentním automatickým dávkováním i-DOS to bude vždycky přesně. Stačí jej jednou naplnit a systém i-DOS automaticky odměří přesné množství tekutého pracího prostředku a vody potřebné pro každé praní tak, aby bylo dosaženo vždy dokonalých výsledků. Pračka přizpůsobí dávkování podle množství prádla, typu tkaniny a stupně znečištění. Tím se vyloučí nadměrné dávkování, které vede k viditelným zbytkům detergentu na oblečení, jež může často způsobit podráždění pokožky, či nedostatečné dávkování, které má na svědomí špatně vyprané prádlo. Dodatečné doplnění oblečení Zapomněli jste do pračky přihodit ponožku nebo triko? Nevadí. S funkcí Reload můžete oblečení jednoduše přidat nebo odebrat i během pracího cyklu. Výkonné, ale jemné praní vašich nejoblíbenějších věcí Vaše oblíbené nebo jemné oděvy se mohou opakovaným praním zničit. Jedinečný patentovaný systém VarioDrum jemně a účinně pere všechny typy oděvů, protože rozděluje vodu rovnoměrně bez vytahování, mačkání nebo poškození vašich oblíbených kusů oblečení. V závislosti na zvoleném programu kapkovitý tvar a asymetrické lopatky jemně obracejí vaše prádlo směrem do středu bez ohledu na směr otáčení. Tím je zajištěno nejen intenzivní čištění silně znečištěného prádla, ale také rychlejší a důkladnější průběh praní. Nejlepší způsob praní, plně automatický Dosáhnout dokonalých výsledků praní je teď hračka. Stačí naplnit buben a stisknout tlačítko "Start". Díky automatickému programu pračka sama nastaví vše potřebné pro vaše prádlo a zaručí pokaždé perfektní vyprání. Víte jak na čištění Vaší pračky? Přečtěte si náš článek - Jak vyčistit pračku

Produkt je výrobek značky Bosch ,distribuovaný s EAN kódem 4242005130535.

Procházet zboží z kategorie Dům a zahrada Bosch, Domácí spotřebiče Bosch, Prací zařízení Bosch, Pračky Bosch.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Pračka s předním plněním Bosch WAU28S60BY, 9kg a další podobné zlevněné zboží z kategorie dům a zahrada sleva, domácí spotřebiče sleva, prací zařízení sleva, pračky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Bosch a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Bosch najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Pračka s předním plněním Bosch WAU28S60BY, 9kg
Právě si prohlížíte...

14939,- Kč