Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Pračka předem plněná AEG ProSense L6FBG48SC,8kg

Pračka předem plněná AEG ProSense L6FBG48SC,8kg
Pračka předem plněná AEG ProSense L6FBG48SC,8kg
Pračka předem plněná AEG ProSense L6FBG48SC,8kg
Pračka předem plněná AEG ProSense L6FBG48SC,8kg

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Pračka předem plněná AEG ProSense L6FBG48SC,8kg z kategorie dům a zahrada, domácí spotřebiče, prací zařízení, pračky, se slevou kupte přes Chci.cz.

OKAYZískejte tento produkt se slevou z obchodu OKAY a budete spokojení s dodaným Pračka předem plněná AEG ProSense L6FBG48SC,8kg .

Detailní informace

Strážce každodenního oblečení Předem plněná automatická pračka AEG L6FB48SC je strážcem každodenního oblečení. Díky speciální technologií ProSense se každá dávka prádla zváží a pračka podle toho zvolí cyklus šitý přímo na míru. Senzory pak upraví dobu praní, aby se cyklus zbytečně neprodlužoval. Pračka tak šetří spotřebu vody i energie a prádlo je po vyprání svěží a jako nové. Woolmark Blue Pračka je oceněna certifikátem Woolmark Blue, který je udělován světovou autoritou v ošetřování vlny Woolmark Company. Spotřebič s tímto certifikátem dokáže... spolehlivě vyprat vlnu určenou pouze k ručnímu praní. Oblečení si zachová svůj tvar, barvu a jemnost. Invertorový motor Invertorový motor pracuje bez pomoci uhlíkových kartáčů, je přímo řízený. Tudíž se motor téměř neopotřebovává, umožňuje vyšší výkon a krácení pracovního cyklu. Jednou z velkých předností je pak velmi tichý chod. Motor celkově přispívá k větší stabilitě spotřebiče. Společnost AEG poskytuje 10 let záruku na tento typ motoru. Úsporné praní TimeSave a Eco Energeticky úsporného praní lze dosáhnout při volbě zkrácení času pracího cyklu a přidáním funkce TimeSave a Eco. Získáte tak energeticky efektivní praní v co nejkratším čase. Díky funkci ProSense se tkaniny méně opotřebovávají a poškozují. A lépe si tak zachovají svou původní barvu a strukturu. Programy Pračka s odstředěním až 1400 ot/min nabízí 10 pracích programů: Bavla, vlna/hedvábí, syntetika, jemné, antialergický, 20 minut (3kg), outdoor, lůžkoviny, sport, vypouštění/odstředění. K dispozici je funkce odložený start a dětský zámek.

Produkt je výrobek značky Aeg ,distribuovaný s EAN kódem 7332543574537.

Procházet zboží z kategorie Dům a zahrada Aeg, Domácí spotřebiče Aeg, Prací zařízení Aeg, Pračky Aeg.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Pračka předem plněná AEG ProSense L6FBG48SC,8kg a další podobné zlevněné zboží z kategorie dům a zahrada sleva, domácí spotřebiče sleva, prací zařízení sleva, pračky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Aeg a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Aeg najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Pračka předem plněná AEG ProSense L6FBG48SC,8kg
Právě si prohlížíte...

11888,- Kč