Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Pračka bokem plněná Gorenje WA84CS, 8kg

Pračka bokem plněná Gorenje WA84CS, 8kg
Pračka bokem plněná Gorenje WA84CS, 8kg
Pračka bokem plněná Gorenje WA84CS, 8kg
Pračka bokem plněná Gorenje WA84CS, 8kg

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Pračka bokem plněná Gorenje WA84CS, 8kg z kategorie dům a zahrada, domácí spotřebiče, prací zařízení, pračky, se slevou kupte přes Chci.cz.

OKAYZískejte tento produkt se slevou z obchodu OKAY a budete spokojení s dodaným Pračka bokem plněná Gorenje WA84CS, 8kg .

Detailní informace

Pračka bokem plněná Gorenje WA84CS, 8kg Předem plněná pračka Gorenje WA84CS se stane nepostradatelnou součástí vaší domácnosti. Svou energeticou třídou se řadí do kategorie B, což ušetří vaše finance. Její celková kapacita 8 kg je vhodná pro celou rodinu a 1400 otáček za minutu se efektivně zbaví přebývající vody. SteamTech Pára na konci pracího cyklu dokonale snižuje míru pokrčení a postará s o odstranění bakterií a nepřímených pachů. Oblečení bude čisté, bez pokrčení a jemnější na dotek. WaveActive Buben je vybaven specifickým vzorem ve tvaru... vlny, který se postará o prádlo s největší mírou šetrnosti. Změkčí vlákna a poradí si i s nejjemnějším prádlem, jako jsou například silonky. PowerDrive Vysoce výkonný invertorový motor PowerDrive se stará o spolehlivý výkon pračky a její dlouhodobou životnost. Efektivně využívá svou energií, díky čemuž dochází k jejímu šetření. AutoWash Zmáčkněte jedno tlačítko a nechte technologie pracovat za vás. Funkce AutoWash automaticky vyhodnotí obsah pračky a sama zvolí vhodný prací cyklus. Díky této schopnosti budete schopni ušetřit čas, energii a vodu. Sílá páry SteamRefresh program využívá parní generátor, který osvěžuje prádlo a usnadňuje následné žehlení. DoseAid DoseAid se stará, aby bylo použito nejideálnější množství pracího prostředku pro daný obsah pračky a nebylo jim nijak plýtváno. 59 minut PowerWash 59´ je cyklus trvající pouhých 59 minut, díky čemuž se hodí ve chvílích, kdy nemáte velké množství času a potřebujete mít prádlo rychle připraveno. AntiAllergy Program AntiAllergy využívá v průběhu svého běhu vyšší teplotu, která se postará o odstranění nežádoucích bakterií a alergenů, které můžou zapříčinit dýchací a kožní problémy. Víte jak na čištění Vaší pračky? Přečtěte si náš článek - Jak vyčistit pračku

Produkt je výrobek značky Gorenje ,distribuovaný s EAN kódem 3838782448157.

Procházet zboží z kategorie Dům a zahrada Gorenje, Domácí spotřebiče Gorenje, Prací zařízení Gorenje, Pračky Gorenje.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Pračka bokem plněná Gorenje WA84CS, 8kg a další podobné zlevněné zboží z kategorie dům a zahrada sleva, domácí spotřebiče sleva, prací zařízení sleva, pračky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Gorenje a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Gorenje najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Pračka bokem plněná Gorenje WA84CS, 8kg
Právě si prohlížíte...

9990,- Kč