Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

BEKO WTE9636WX0A

BEKO WTE9636WX0A

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


BEKO WTE9636WX0A z kategorie dům a zahrada, domácí spotřebiče, prací zařízení, pračky, se slevou kupte přes Chci.cz.

AlzaZískejte tento produkt se slevou z obchodu Alza a budete spokojení s dodaným BEKO WTE9636WX0A .

Detailní informace

Pračka BEKO WTE9636WX0A:
Beko WTE9636WX0+10 let záruka na invertorový motor
Pračka Beko WTE9636WX0 s kapcitou 9 kg využívá páru k dosažení perfektních výsledků praní. Navíc vám usnadní následující žehlení. Hlavní předností pračky Beko WTE9636WX0 je kvalitní invertorový motor ProSmart™ s dlouhou životností a velmi tichým provozem. Pračku můžete navíc ovládat vzdáleně pomocí chytré aplikace HomeWhiz. Aplikace vám umožní stáhnout si další programy praní.— Pára SteamCure šetrně odstraní odolné skvrny bez... předpírání a usnadní žehlení prádla— Aplikace HomeWhiz pro dálkové ovládání pračky a stažení dalších programů— ProSmart™ invertorový motor zajistí tišší a úspornější provoz a delší životnost pračky— Úsporný provoz pro nízkou energetickou spotřebu a nižší účet za elektřinu— Speciální vzorek bubnu AquaWave® pro šetrné praní od silonek po bavlnu 
Hlavní přednosti úzké pračky Beko WTE9636WX0
SteamCure pára odstraní i odolné skvrnyPračka Beko WTE9636WX0 využívá SteamCure páru, která dokáže odstranit i odolné skvrny. Bez předpírání a hlavně šetrně vaše prádlo osvěží. Následně vám usnadní žehlení.
Ovládejte pračku Beko WTE9636WX0 pomocí chytré aplikace HomeWhizPračku Beko WTE9636WX0 můžete ovládat také pomocí chytré aplikace HomeWhiz, která vám dá možnost stáhnout si další prací programy podle vašich potřeb. Můžete si tak přizpůsobit praní co nejvíce vašim představám. Pračku Beko lze navíc ovládat odkudkoliv.
ProSmart™ invertorový motor s dlouhou životnostíMezi hlavní přednosti pračky Beko WTE9636WX0 patří bezesporu ProSmart invertorový motor, který zajišťuje velmi tichý chod a úspornější provoz. 
Úsporný provoz pračky Beko WTE9636WX0Pračka Beko WTE9636WX0 byla speciálně navržena tak, aby byla co nejvíce šetrná k životnímu prostředí. Šetří tak nejen energie, ale také vaši peněženku.
Šetrný buben AquaWave Buben pračky Beko WTE9636WX0 je vybaven speciálním vzorkem AquaWawe, který byl navržený přesně tak, aby byl šetrný k textilu a umožnil vám tak praní i těch nejjemnějších látek. 
DrumClean program odstraní zbytky prášku či textilních vlákenSoučástí pračky Beko WTE9636WX0 je také program DrumClean, který odstraní z pračky zbytky prášku, vláken z textilie či aviváže. Díky tomuto programu bude buben krásně čistý a prodlouží se tak životnost pračky.
...

Produkt je výrobek značky Beko ,distribuovaný s EAN kódem 8690842300462.

Procházet zboží z kategorie Dům a zahrada Beko, Domácí spotřebiče Beko, Prací zařízení Beko, Pračky Beko.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

BEKO WTE9636WX0A a další podobné zlevněné zboží z kategorie dům a zahrada sleva, domácí spotřebiče sleva, prací zařízení sleva, pračky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Beko a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Beko najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

BEKO WTE9636WX0A
Právě si prohlížíte...

10690,- Kč