Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Pouzdro na externí HDD CaseLogic 2,5"

Pouzdro na externí HDD CaseLogic 2,5
Pouzdro na externí HDD CaseLogic 2,5
Pouzdro na externí HDD CaseLogic 2,5
Pouzdro na externí HDD CaseLogic 2,5

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Pouzdro na externí HDD CaseLogic 2,5" z kategorie elektronika, elektronika – příslušenství, počítačové komponenty, paměťová zařízení, pevné disky – příslušenství, pouzdra na přenosné pevné disky, se slevou kupte přes Chci.cz.

OKAYZískejte tento produkt se slevou z obchodu OKAY a budete spokojení s dodaným Pouzdro na externí HDD CaseLogic 2,5" .

Detailní informace

Case Logic QHDC101K je důmyslně navržené pouzdro pro přenášení pevných disků, jehož vysoce odolný a nárazy tlumící materiál EVA je ideální pro tu nejlepší ochranu na cestách. Pouzdro je určeno pro přenos většiny pevných disků ve formátů 2,5". Flexibilní vnitřní pásek poskytne zábranu proti nechtěnému pohybu zařízení uvnitř pouzdra a spolehlivé uzavření pouzdra zajistí zip. Nechybí ani síťovaná vnitřní kapsa pro přenos potřebného USB kabelu.SpecifikaceUrčeno pro: pevné disky 2,5" (8,3 x 13,2 x 2 cm)Materiál: EVA, NylonBarevné provedení: barva: č...ernáRozměry: vnitřní: 8,3 x 13,2 x 2 cm vnější: 9,6 x 15 x 3 cm

Produkt je výrobek značky Caselogic ,distribuovaný s EAN kódem 0085854220224.

Procházet zboží z kategorie Elektronika Caselogic, Elektronika – příslušenství Caselogic, Počítačové komponenty Caselogic, Paměťová zařízení Caselogic, Pevné disky – příslušenství Caselogic, Pouzdra na přenosné pevné disky Caselogic.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Pouzdro na externí HDD CaseLogic 2,5" a další podobné zlevněné zboží z kategorie elektronika sleva, elektronika – příslušenství sleva, počítačové komponenty sleva, paměťová zařízení sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Caselogic a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Caselogic najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Pouzdro na externí HDD CaseLogic 2,5"
Právě si prohlížíte...

309,- Kč