Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Zadní kryt USAMS US-BH609 Gentle Series Apple iPhone 12/12 Pro transparent green

Zadní kryt USAMS US-BH609 Gentle Series Apple iPhone 12/12 Pro transparent green

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Zadní kryt USAMS US-BH609 Gentle Series Apple iPhone 12/12 Pro transparent green z kategorie elektronika, komunikace, telefony, mobilní telefony – příslušenství, pouzdra na mobily, se slevou kupte přes Chci.cz.

F-mobilZískejte tento produkt se slevou z obchodu F-mobil a budete spokojení s dodaným Zadní kryt USAMS US-BH609 Gentle Series Apple iPhone 12/12 Pro transparent green .

Detailní informace

Zadní kryt značky USAMS z kolekce Gentle Series dodá vašemu smartphonu Apple iPhone 12/12 Pro (6.1) elegantní vzhled a ochrání před pády, škrábanci i nečistotami. Matné pouzdro Soft PP z polypropylenu je vyrobeno přesně na míru danému modelu a dokonale obepíná jeho křivky. Tenký a lehký obal téměř nezvětšuje rozměry telefonu, pouzdro je jemné na dotek, skvěle se drží v ruce. Povrchová úprava pouzdra zamezí ulpívání otisků prstů. Stylový zadní kryt USAMS Gentle Series bude skvělým doplňkem pro váš mobilní telefon. Vlastnosti: elegantní zadní kry...t super tenké a lehké pouzdro 0.55 mm obal přesně na míru ochrana před škrábanci a pády ochrana proti otiskům prstů matný design Materiál: PP/polypropylen Barva: transparent green / zelená Kompatiblní: Apple iPhone 12/12 Pro 6.1 Pro dokonalou ochranu displeje telefonu si u nás rovněž můžete vybrat ochrannou fólii nebo tvrzené sklo.

Produkt je výrobek značky Usams ,distribuovaný s EAN kódem 6958444924571.

Procházet zboží z kategorie Elektronika Usams, Komunikace Usams, Telefony Usams, Mobilní telefony – příslušenství Usams, Pouzdra na mobily Usams.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Zadní kryt USAMS US-BH609 Gentle Series Apple iPhone 12/12 Pro transparent green a další podobné zlevněné zboží z kategorie elektronika sleva, komunikace sleva, telefony sleva, mobilní telefony – příslušenství sleva, pouzdra na mobily sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Usams a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Usams najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Zadní kryt USAMS US-BH609 Gentle Series Apple iPhone 12/12 Pro transparent green
Právě si prohlížíte...

109,- Kč