Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Zadní kryt Forcell Ultra Slim Samsung Galaxy S7 edge transparentní

Zadní kryt Forcell Ultra Slim Samsung Galaxy S7 edge  transparentní

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Zadní kryt Forcell Ultra Slim Samsung Galaxy S7 edge transparentní z kategorie elektronika, komunikace, telefony, mobilní telefony – příslušenství, pouzdra na mobily, se slevou kupte přes Chci.cz.

F-mobilZískejte tento produkt se slevou z obchodu F-mobil a budete spokojení s dodaným Zadní kryt Forcell Ultra Slim Samsung Galaxy S7 edge transparentní .

Detailní informace

Zadní ochranné pouzdro z tvrzeného plastu Forcell Ultra Slim pro mobilní telefon Samsung Galaxy S7 edge představuje nový typ ochrany. Zadní obal je vyrobený z kvalitního tvrzeného plastu, o něco tvrdšího než silikonové pouzdro. Tento obal poskytuje dokonalou ochranu proti poškrábání a zničení telefonu při pádu na rovný povrch ( stůl, rovnou podlahu). Kryt Forcell Ultra Slim je ultra tenký a ultra lehký, že jej v ruce téměř neucítíte, a přesto poskytuje maximální a jedinečnou ochranu. Forcell Ultra Slim obal je vyrobený přesně na míru vašeho mob...ilního zařízení, nezakrývá žádné konektory ani tlačítka, neomezuje tedy funkčnost přístroje. Pro maximální ochranu Vašeho mobilního telefonu doporučujeme přiobjednat ochrannou folii nebo tvrzené sklo na displej.

Produkt je výrobek značky Forcell ,distribuovaný s EAN kódem 5901737314079.

Procházet zboží z kategorie Elektronika Forcell, Komunikace Forcell, Telefony Forcell, Mobilní telefony – příslušenství Forcell, Pouzdra na mobily Forcell.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Zadní kryt Forcell Ultra Slim Samsung Galaxy S7 edge transparentní a další podobné zlevněné zboží z kategorie elektronika sleva, komunikace sleva, telefony sleva, mobilní telefony – příslušenství sleva, pouzdra na mobily sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Forcell a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Forcell najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Zadní kryt Forcell Ultra Slim Samsung Galaxy S7 edge transparentní
Právě si prohlížíte...

169,- Kč