Zadní kryt Cellularline SELFIE CASE Samsung Galaxy S9+ transparentní - 80% sleva

-80%
Zadní kryt Cellularline SELFIE CASE Samsung Galaxy S9+ transparentní
59 299 925
59,- Kč

Původní cena: 299,- Kč


Hodnocení:


Zadní kryt Cellularline SELFIE CASE Samsung Galaxy S9+ transparentní z kategorie elektronika, komunikace, telefony, mobilní telefony – příslušenství, pouzdra na mobily, se slevou kupte přes Chci.cz.

F-mobilZískejte tento produkt se slevou z obchodu F-mobil a budete spokojení s dodaným Zadní kryt Cellularline SELFIE CASE Samsung Galaxy S9+ transparentní .

Zlevněné zboží

Adhezivní kryt Cellularline SELFIE CASE na mobil Samsung Galaxy S9+ ocení zejména všichni fanoušci selfie snímků, je ideální pro focení selfie i natáčení videa. Pouzdro je vyrobeno z ohebného a odolného gumového materiálu a skvěle ochrání záda a boky telefonu před škrábanci a pády. Zadní strana obalu je vysoce adhezivní a umožní přichycení na sklo nebo zrcadlo. Kryt drží na hladkém materiálu perfektně, nemusíte se obávat případného pádu. Na adhezivní záda krytu se nelepí prach ani nečistoty a na dotyk je nerozeznatelný od běžného krytu. Všechna... ovládací tlačítka a konektory telefonu zůstanou v krytu plně dostupná. Elegantní kryt Cellularline SELFIE CASE s třpytivým efektem je i zajímavý módní doplněk.

Produkt je výrobek značky Cellularline ,distribuovaný s EAN kódem 8018080317903.

Procházet zboží z kategorie Elektronika Cellularline, Komunikace Cellularline, Telefony Cellularline, Mobilní telefony – příslušenství Cellularline, Pouzdra na mobily Cellularline.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Zadní kryt Cellularline SELFIE CASE Samsung Galaxy S9+ transparentní a další podobné zlevněné zboží z kategorie elektronika sleva, komunikace sleva, telefony sleva, mobilní telefony – příslušenství sleva, pouzdra na mobily sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Cellularline a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Cellularline najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Zadní kryt Cellularline SELFIE CASE Samsung Galaxy S9+ transparentní
Právě si prohlížíte... - 80% sleva

59,- Kč