Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Zadní kryt Baseus BV Weaving Case pro Huawei P30 Pro, černá

Zadní kryt Baseus BV Weaving Case pro Huawei P30 Pro, černá

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Zadní kryt Baseus BV Weaving Case pro Huawei P30 Pro, černá z kategorie elektronika, komunikace, telefony, mobilní telefony – příslušenství, pouzdra na mobily, se slevou kupte přes Chci.cz.

F-mobilZískejte tento produkt se slevou z obchodu F-mobil a budete spokojení s dodaným Zadní kryt Baseus BV Weaving Case pro Huawei P30 Pro, černá .

Detailní informace

Stylový ochranný kryt značky Baseus BV Weaving Case pro mobilní telefon Huawei P30 Pro. Zadní kryt je vynikající ochranou pro mobilní telefon na nejvíce choulostivém místě před škrábanci, hned po displeji - zádech telefonu. Kryt nezakrývá nabíjecí a sluchátkové konektory, lze tedy mobilní telefon nabíjet a připojovat příslušenství přímo v krytu. Kryt obsahuje miniaturní otvory, které pomáhají odvádět nadbytečné teplo a vlhkost z těla mobilního telefonu. Vlastnosti: Kryt v atraktivním designu Kryt přesně obepínající přístroj ve stylovém proveden...í zvyšuje odolnost přístroje před poškrábáním S větracími mini-otvory Barva: černá/black Kompatibilní: Huawei P30 Pro Materiál: PU Kůže

Produkt je výrobek značky Baseus ,distribuovaný s EAN kódem 6953156290020.

Procházet zboží z kategorie Elektronika Baseus, Komunikace Baseus, Telefony Baseus, Mobilní telefony – příslušenství Baseus, Pouzdra na mobily Baseus.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Zadní kryt Baseus BV Weaving Case pro Huawei P30 Pro, černá a další podobné zlevněné zboží z kategorie elektronika sleva, komunikace sleva, telefony sleva, mobilní telefony – příslušenství sleva, pouzdra na mobily sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Baseus a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Baseus najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Zadní kryt Baseus BV Weaving Case pro Huawei P30 Pro, černá
Právě si prohlížíte...

199,- Kč