Sportovní pouzdro CellularLine ARMBAND FITNESS do 5,5" černé - 63% sleva

-63%
Sportovní pouzdro CellularLine ARMBAND FITNESS do 5,5
149 399 882
149,- Kč

Původní cena: 399,- Kč


Hodnocení:


Sportovní pouzdro CellularLine ARMBAND FITNESS do 5,5" černé z kategorie elektronika, komunikace, telefony, mobilní telefony – příslušenství, pouzdra na mobily, se slevou kupte přes Chci.cz.

F-mobilZískejte tento produkt se slevou z obchodu F-mobil a budete spokojení s dodaným Sportovní pouzdro CellularLine ARMBAND FITNESS do 5,5" černé .

Zlevněné zboží

Sportovní soft pouzdro značky CellularLine ARMBAND FITNESS pro smartphony do velikosti 5,5". Obal k ochraně vašeho mobilního telefonu je ideální doplněk pro sportovní aktivity. Pouzdro v černé barvě je vyrobené z velmi měkkého mikrovlákna. Zavírá se na suchý zip a umožňuje nastavitelnost velikosti náramku. Kryt je vhodný pro smartphony do velikosti 5,5". V zadní části pouzdra se nachází otvory, které jsou určené pro sluchátka. Svým provedením je obal ideální pro běhání či chůzi, váš mobil je tak chráněn proti dešti a prachu, díky průhledné čeln...í části můžete bez problémů obsluhovat telefon v pouzdře. Vlastnosti:

Produkt je výrobek značky Cellularline ,distribuovaný s EAN kódem 8018080248801.

Procházet zboží z kategorie Elektronika Cellularline, Komunikace Cellularline, Telefony Cellularline, Mobilní telefony – příslušenství Cellularline, Pouzdra na mobily Cellularline.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Sportovní pouzdro CellularLine ARMBAND FITNESS do 5,5" černé a další podobné zlevněné zboží z kategorie elektronika sleva, komunikace sleva, telefony sleva, mobilní telefony – příslušenství sleva, pouzdra na mobily sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Cellularline a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Cellularline najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Sportovní pouzdro CellularLine ARMBAND FITNESS do 5,5" černé
Právě si prohlížíte... - 63% sleva

149,- Kč