Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Sportovní pouzdro ARM BAND PREMIUM vel. Samsung Galaxy S3/S4, růžová

Sportovní pouzdro ARM BAND PREMIUM vel. Samsung Galaxy S3/S4, růžová

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Sportovní pouzdro ARM BAND PREMIUM vel. Samsung Galaxy S3/S4, růžová z kategorie elektronika, komunikace, telefony, mobilní telefony – příslušenství, pouzdra na mobily, se slevou kupte přes Chci.cz.

F-mobilZískejte tento produkt se slevou z obchodu F-mobil a budete spokojení s dodaným Sportovní pouzdro ARM BAND PREMIUM vel. Samsung Galaxy S3/S4, růžová .

Detailní informace

Pouzdro ARM BAND PREMIUM je určený při sportu k ochraně Vašeho mobilního telefonu a je ideální pro fitness aktivity. Obal má velmi snadné uchycení na ruku, a to konkrétně na vaši paži, neomezuje Vás tedy při žádném pohybu. Pouzdro díky tomu drží dokonale na svém místě. Univerzální sportovní obal je vyrobený z odolného, nepromokavého a neoprénového materiálu, s přední průhlednou slídou pro případné dotykové ovládání a sledování dění na displeji vašeho telefonu. Vynikající neoprénový obal na ruku je určený nejen pro aktivní sportovce, ale i pro l...idi, kteří sportují rekreačně anebo chtějí mít svůj mobilní telefon uchycen jinde, než-li v klasickém pouzdře a vždy po ruce. Vlastnosti: Materiál: nylon a PU materiál Ručně omyvatelné Lehký, prodyšný materiál Průhledná Ochrana obrazovky Rozměr: 137 x 71 x 9 mm, 4,8 - 5,0" Barva: růžová Kompatibilní: Samsung Galaxy S3 / S4

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Sportovní pouzdro ARM BAND PREMIUM vel. Samsung Galaxy S3/S4, růžová a další podobné zlevněné zboží z kategorie elektronika sleva, komunikace sleva, telefony sleva, mobilní telefony – příslušenství sleva, pouzdra na mobily sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Sportovní pouzdro ARM BAND PREMIUM vel. Samsung Galaxy S3/S4, růžová
Právě si prohlížíte...

79,- Kč