Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Smart Magnet flipové pouzdro Samsung Galaxy S9 navy blue - 13% sleva

-13%
Smart Magnet flipové pouzdro Samsung Galaxy S9 navy blue

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Smart Magnet flipové pouzdro Samsung Galaxy S9 navy blue z kategorie elektronika, komunikace, telefony, mobilní telefony – příslušenství, pouzdra na mobily, se slevou kupte přes Chci.cz.

F-mobilZískejte tento produkt se slevou z obchodu F-mobil a budete spokojení s dodaným Smart Magnet flipové pouzdro Samsung Galaxy S9 navy blue .

Zlevněné zboží

Flipové pouzdro s magnetem je nezbytný doplněk pro váš mobilní telefon Samsung Galaxy S9 (G960). Kryty na mobil Smart Magnet jsou perfektní kombinace ochrany a elegance. Flipový obal je vyroben z PU kůže s metalizovaným povrchem a efektní texturou a zavírá se magnetem. Pouzdro se otevírá do boku jako kniha a umožňuje snadný a rychlý přístup k ovládacím prvkům. Obal typu flip je velmi oblíbený, nezakrývá fotoaparát, tlačítka ani konektory a skvěle ochrání mobilní telefon Samsung Galaxy S9 před poškrábáním, prachem a znečištěním. Telefon je pevně... usazen v silikonovém krytu uvnitř pouzdra, na flipové straně jsou zásuvky, které využijete na vizitky, peníze nebo kreditní karty.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Smart Magnet flipové pouzdro Samsung Galaxy S9 navy blue a další podobné zlevněné zboží z kategorie elektronika sleva, komunikace sleva, telefony sleva, mobilní telefony – příslušenství sleva, pouzdra na mobily sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Smart Magnet flipové pouzdro Samsung Galaxy S9 navy blue
Právě si prohlížíte... - 13% sleva

259,- Kč