Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Smart Magnet flipové pouzdro Apple iPhone 5/5s/SE tmavě modré - 26% sleva

-26%
Smart Magnet flipové pouzdro Apple iPhone 5/5s/SE tmavě modré

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Smart Magnet flipové pouzdro Apple iPhone 5/5s/SE tmavě modré z kategorie elektronika, komunikace, telefony, mobilní telefony – příslušenství, pouzdra na mobily, se slevou kupte přes Chci.cz.

F-mobilZískejte tento produkt se slevou z obchodu F-mobil a budete spokojení s dodaným Smart Magnet flipové pouzdro Apple iPhone 5/5s/SE tmavě modré .

Zlevněné zboží

Flipové pouzdro s magnetem na mobil Apple iPhone 5/5s/SE je nezbytný doplněk pro váš mobilní telefon. Kryty na mobil iPhone 5/5s/SE Smart Magnet jsou perfektní kombinace ochrany a elegance. Tenký flipový obal Apple iPhone 5/5s/SE z PU kůže v tmavě modré barvě je vyroben z materiálu se zajímavou texturou. Flipový kryt se stojánkem Smart Magnet je zajištěný magnetem proti samovolnému otevření. Flipové pouzdro se otevírá do boku jako kniha a umožňuje snadný a rychlý přístup k telefonu. Obal typu flip je velmi oblíbený, nezakrývá fotoaparát, tlačít...ka ani konektory a ochrání mobilní telefon Apple iPhone 5s před poškrábáním, prachem a znečištěním.Telefon je pevně usazen v plastovém krytu, který jej ochrání i ze stran. Vnitřek pouzdra je vyplněn měkkým materiálem, na flipové straně má zásuvky, které využijete na vizitky, peníze nebo kreditní kartu.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Smart Magnet flipové pouzdro Apple iPhone 5/5s/SE tmavě modré a další podobné zlevněné zboží z kategorie elektronika sleva, komunikace sleva, telefony sleva, mobilní telefony – příslušenství sleva, pouzdra na mobily sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Smart Magnet flipové pouzdro Apple iPhone 5/5s/SE tmavě modré
Právě si prohlížíte... - 26% sleva

259,- Kč