Silikonové pouzdro Slim 1mm pro Huawei Y5 2019, transparentní - 59% sleva

-59%
Silikonové pouzdro Slim 1mm pro Huawei Y5 2019, transparentní
49 119 1285
49,- Kč

Původní cena: 119,- Kč


Hodnocení:


Silikonové pouzdro Slim 1mm pro Huawei Y5 2019, transparentní z kategorie elektronika, komunikace, telefony, mobilní telefony – příslušenství, pouzdra na mobily, se slevou kupte přes Chci.cz.

F-mobilZískejte tento produkt se slevou z obchodu F-mobil a budete spokojení s dodaným Silikonové pouzdro Slim 1mm pro Huawei Y5 2019, transparentní .

Zlevněné zboží

Silikonové pouzdro Slim pro mobilní telefon Huawei Y5 2019. Atraktivní bezbarvé pouzdro vyrobené z příjemného silikonu, zvyšuje odolnost Vašeho mobilního telefonu. Každý kryt má dokonalé výřezy na konektory pro připojení příslušenství bez nutnosti vyndání telefonu z pouzdra. Kryt je vyroben z tenkého TPU materiálu, přesně na míru daného telefonu a vše je navrženo tak, aby se telefon bezproblémově ovládal a pohodlně držel v ruce. Vlastnosti: Ultratenké provedení Přesné výřezy Snadné uchycení mobilního telefonu materiál: TPU Barva: transparentní ...Kompatibilní: Huawei Y5 2019

Produkt je výrobek značky Cpa ,distribuovaný s EAN kódem 5900495740724.

Procházet zboží z kategorie Elektronika Cpa, Komunikace Cpa, Telefony Cpa, Mobilní telefony – příslušenství Cpa, Pouzdra na mobily Cpa.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Silikonové pouzdro Slim 1mm pro Huawei Y5 2019, transparentní a další podobné zlevněné zboží z kategorie elektronika sleva, komunikace sleva, telefony sleva, mobilní telefony – příslušenství sleva, pouzdra na mobily sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Cpa a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Cpa najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Silikonové pouzdro Slim 1mm pro Huawei Y5 2019, transparentní
Právě si prohlížíte... - 59% sleva

49,- Kč