Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Silikonové pouzdro pro Realme 6i, transparentní

Silikonové pouzdro pro Realme 6i, transparentní

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Silikonové pouzdro pro Realme 6i, transparentní z kategorie elektronika, komunikace, telefony, mobilní telefony – příslušenství, pouzdra na mobily, se slevou kupte přes Chci.cz.

F-mobilZískejte tento produkt se slevou z obchodu F-mobil a budete spokojení s dodaným Silikonové pouzdro pro Realme 6i, transparentní .

Detailní informace

Gelové pouzdro představuje jednoduchou, ale přesto efektivní ochranu vašeho chytrého telefonu. Pouzdro je vyrobeno z TPU materiálu, který chrání boky a záda přístroje před poškrabáním, prachem a případnými pády. Plně transparentní provedení nechá vyniknout originálnímu designu vašeho mobilního telefonu. Pro maximální ochranu vašeho telefonu doporučujeme ještě přiobjednat tvrzené sklo na displej. Vlastnosti: ochrana před poškrabáním, prachem a pády přesně na míru daného telefonu nezakrývá nabíjecí ani sluchátkové konektory protiskluzové proveden...í Barva: transparentní Kompatibilní: Realme 6i

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Silikonové pouzdro pro Realme 6i, transparentní a další podobné zlevněné zboží z kategorie elektronika sleva, komunikace sleva, telefony sleva, mobilní telefony – příslušenství sleva, pouzdra na mobily sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Silikonové pouzdro pro Realme 6i, transparentní
Právě si prohlížíte...

199,- Kč