Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Silikonové pouzdro Nillkin Flex Pure Case pro Apple iPhone 11 Pro, modrá

Silikonové pouzdro Nillkin Flex Pure Case pro Apple iPhone 11 Pro, modrá

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Silikonové pouzdro Nillkin Flex Pure Case pro Apple iPhone 11 Pro, modrá z kategorie elektronika, komunikace, telefony, mobilní telefony – příslušenství, pouzdra na mobily, se slevou kupte přes Chci.cz.

F-mobilZískejte tento produkt se slevou z obchodu F-mobil a budete spokojení s dodaným Silikonové pouzdro Nillkin Flex Pure Case pro Apple iPhone 11 Pro, modrá .

Detailní informace

Luxusní silikonové pouzdro značky Nillkin Flex Pure Case pro mobilní telefon Apple iPhone 11 Pro. Kryt je vyrobený z ekologického a netoxického kapalného silikonu, který disponuje certifikátem SGS. Kryt má schopnost odolávat extrémním teplotám. Kryt díky kvalitnímu materiálu nevybledne. Pouzdro poskytuje spolehlivou ochranu mobilního telefonu, chrání telefon před poškrábáním a poškozením. Vnitřní část pouzdra je vyrobena z mikrovlákna na kterém je logo Nillkin. Vlastnosti pouzdra: více barevných provedení oleofobní vrstva kvalitní netoxický mat...eriál výřezy dle typu telefonu ochrana proti poškrábání, nárazům, zničení Materiál: silikon, mikrovlákno Barva: blue / modrá Kompatibilní: Apple iPhone 11 Pro

Produkt je výrobek značky Nillkin ,distribuovaný s EAN kódem 6902048184206.

Procházet zboží z kategorie Elektronika Nillkin, Komunikace Nillkin, Telefony Nillkin, Mobilní telefony – příslušenství Nillkin, Pouzdra na mobily Nillkin.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Silikonové pouzdro Nillkin Flex Pure Case pro Apple iPhone 11 Pro, modrá a další podobné zlevněné zboží z kategorie elektronika sleva, komunikace sleva, telefony sleva, mobilní telefony – příslušenství sleva, pouzdra na mobily sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Nillkin a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Nillkin najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Silikonové pouzdro Nillkin Flex Pure Case pro Apple iPhone 11 Pro, modrá
Právě si prohlížíte...

349,- Kč