Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Silikonové pouzdro ALIGATOR Ultra Slim pro Samsung Galaxy S10, Black - 85% sleva

-85%
Silikonové pouzdro ALIGATOR Ultra Slim pro Samsung Galaxy S10, Black

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Silikonové pouzdro ALIGATOR Ultra Slim pro Samsung Galaxy S10, Black z kategorie elektronika, komunikace, telefony, mobilní telefony – příslušenství, pouzdra na mobily, se slevou kupte přes Chci.cz.

F-mobilZískejte tento produkt se slevou z obchodu F-mobil a budete spokojení s dodaným Silikonové pouzdro ALIGATOR Ultra Slim pro Samsung Galaxy S10, Black .

Zlevněné zboží

Ochranné silikonové pouzdro ALIGATOR Ultra Slim pro mobilní telefon Samsung Galaxy S10. Pouzdra ULTRA SLIM charakterizuje minimalistický design v podobě ultratenkého zpracování s precizně tvarovanými výřezy pro pohodlnou obsluhu mobilního telefonu. Toto silikonové pouzdro je z nové řady krytů značky ALIGATOR. Silikonové zadní ochranné kryty ALIGATOR Ultra Slim jsou jednou z mnoha variant, jak co nejlépe ochránit zadní část mobilního telefonu, jsou protiskluzné, navržené pro pohodlné držení v ruce a chrání rám a zadní část mobilu. Při výrobě byl... použit výjimečně kvalitní silikon s vyvýšenými okraji a s velmi příjemnou matovou povrchovou úpravou. Pro maximální ochranu Vašeho telefonu doporučujeme používat tento obal v kombinaci s řadou kvalitních tvrzených skel ALIGATOR GLASS. Vlastnosti produktu: Ultratenké provedení Snadné uchycení mobilního telefonu Dedikovaný zadní kryt Stylová ochrana

Produkt je výrobek značky Aligator ,distribuovaný s EAN kódem 8595181146835.

Procházet zboží z kategorie Elektronika Aligator, Komunikace Aligator, Telefony Aligator, Mobilní telefony – příslušenství Aligator, Pouzdra na mobily Aligator.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Silikonové pouzdro ALIGATOR Ultra Slim pro Samsung Galaxy S10, Black a další podobné zlevněné zboží z kategorie elektronika sleva, komunikace sleva, telefony sleva, mobilní telefony – příslušenství sleva, pouzdra na mobily sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Aligator a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Aligator najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Silikonové pouzdro ALIGATOR Ultra Slim pro Samsung Galaxy S10, Black
Právě si prohlížíte... - 85% sleva

25,- Kč