Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Samsung Clear View pouzdro flip EF-ZG780CME Samsung Galaxy S20 FE mint - 23% sleva

-23%
Samsung Clear View pouzdro flip EF-ZG780CME Samsung Galaxy S20 FE mint
Samsung Clear View pouzdro flip EF-ZG780CME Samsung Galaxy S20 FE mint
Samsung Clear View pouzdro flip EF-ZG780CME Samsung Galaxy S20 FE mint
Samsung Clear View pouzdro flip EF-ZG780CME Samsung Galaxy S20 FE mint

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Samsung Clear View pouzdro flip EF-ZG780CME Samsung Galaxy S20 FE mint z kategorie elektronika, komunikace, telefony, mobilní telefony – příslušenství, pouzdra na mobily, se slevou kupte přes Chci.cz.

F-mobilZískejte tento produkt se slevou z obchodu F-mobil a budete spokojení s dodaným Samsung Clear View pouzdro flip EF-ZG780CME Samsung Galaxy S20 FE mint .

Zlevněné zboží

Flipové pouzdro Samsung Clear View na mobilní telefon Samsung Galaxy S20 FE je skvělý doplněk, který zabrání poškození a znehodnocení vašeho telefonu. Originální flipový obal Samsung EF-ZG780CME podtrhuje hladké a dokonalé křivky telefonu. Praktické uživatelské rozhraní krytu umožní přijímání telefonátů, poslouchání playlistu a kontrolu času bez nutnosti jeho otevírání. Precizně propracované pouzdro zaručuje maximální ochranu a skvěle se drží v ruce. Průhledné flipové pouzdro je opatřeno antimikrobiálním povlakem, který ho chrání před 99,9 % ba...kterií. Kryt je naplněný aditivem na bázi zinku, ověřeným na blokování mikrobiálního růstu, váš telefon bude nepřetržitě chráněn před bakteriemi. Elegantní flipové pouzdro Samsung Clear View originálním designem doplní váš špičkový smartphone. Vlastnosti: originální flipové pouzdro stylový značkový kryt interaktivní okénko dokonalá ochrana před poškozením kvalitní designové provedení antimikrobiální povlak Materiál:...

Produkt je výrobek značky Samsung ,distribuovaný s EAN kódem 8806090841811.

Procházet zboží z kategorie Elektronika Samsung, Komunikace Samsung, Telefony Samsung, Mobilní telefony – příslušenství Samsung, Pouzdra na mobily Samsung.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Samsung Clear View pouzdro flip EF-ZG780CME Samsung Galaxy S20 FE mint a další podobné zlevněné zboží z kategorie elektronika sleva, komunikace sleva, telefony sleva, mobilní telefony – příslušenství sleva, pouzdra na mobily sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Samsung a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Samsung najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Samsung Clear View pouzdro flip EF-ZG780CME Samsung Galaxy S20 FE mint
Právě si prohlížíte... - 23% sleva

999,- Kč