Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

REDANT POCKET kožené pouzdro SAMSUNG GALAXY S5 MINI white

REDANT POCKET kožené pouzdro SAMSUNG GALAXY S5 MINI white

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


REDANT POCKET kožené pouzdro SAMSUNG GALAXY S5 MINI white z kategorie elektronika, komunikace, telefony, mobilní telefony – příslušenství, pouzdra na mobily, se slevou kupte přes Chci.cz.

F-mobilZískejte tento produkt se slevou z obchodu F-mobil a budete spokojení s dodaným REDANT POCKET kožené pouzdro SAMSUNG GALAXY S5 MINI white .

Detailní informace

Kožené pouzdro REDANT POCKET na mobilní telefon Samsung Galaxy S5 Mini (G800) v originálním designu je určené nejen pro mobily. Vnější strana krytu je z kvalitní pravé kůže, pouzdro se zavírá na suchý zip. Vnitřek obalu je vyplněn jemnou měkkou látkou, která současně leští displej. Pouzdro ochrání váš mobilní telefon Samsung Galaxy S5 Mini před poškrábáním, poškozením a prachem. Obal na mobil disponuje páskem pro pohodlné vyjmutí telefonu z pouzdra (pull-up). Zasouvací pouzdro REDANT POCKET je pouzdro pro každou příležitost a super doplněk vaše...ho telefonu. Pro dokonalejší ochranu displeje telefonu Vám doporučujeme objednat ještě tvrzené sklo. Vlastnosti pouzdra: praktické zasouvací pouzdro kryt na telefon s vnitřním polstrováním stylový obal pro ochranu mobilu zavírání na suchý zip pull-up mechanismus pro vyjmutí telefonu

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

REDANT POCKET kožené pouzdro SAMSUNG GALAXY S5 MINI white a další podobné zlevněné zboží z kategorie elektronika sleva, komunikace sleva, telefony sleva, mobilní telefony – příslušenství sleva, pouzdra na mobily sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

REDANT POCKET kožené pouzdro SAMSUNG GALAXY S5 MINI white
Právě si prohlížíte...

159,- Kč